Despre UNIVERSAL SPEDITION SRL

Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa , cat si spatiul extracomunitar. Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri , transport maritim si transport aerian.

Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobandirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.

Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri , avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport.Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde, la tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.

Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportort special, agabaritic.

Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa, transport rutier de marfuri in Asia , transport de marfuri in tarile CSI.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

ION IONESCU DE LA BRAD, NR. 29, Timisoara