Despre SC UGATTI SRL

Maestrii cofetari Ugatti se dedica pentru a găsi cele mai bune ingrediente şi a le trata cu atentia cuvenita in scopul crearii unor produse ce reprezinta adevarate opere de arta culinara, menite sa te poarte intr-o calatorie sensoriala unica. Fiecare dintre ingredientele noastre provin de la adevarati artizani care de generatii pastreaza traditia si investesc in produsele lor, precum ciocolata, cacao, fructe etc.

De-a lungul timpului, am cultivat relatii cu aceşti furnizori, care sunt la fel de preocupati de ceea ce ne livreaza precum suntem noi vis a vis de ceea ce va oferim.Noi cream fiecare produs pornind de la interior spre exterior, preluând din fiecare ingredient aroma caracteristica si impletind-o in textura, astfel incat sa poata dainui in produsul finit.

Această grijă extraordinară confera fiecaruia dintre produsele noastre un caracter distinct şi de neegalat.Toate produsele noastre contin ingrediente traditionale, nu folosim premixuri, aditivi sau conservanti; din aceste motive ele nu pot fi egalate ca si gust, aspect sau valoare nutritiva. Ne adresam in special restaurantelor si cafenelelor, carora le oferim o gama variata de deserturi in speranta unor colaborari fructuoase si de lunga durata.

Serviciile de distributie sunt prompte si riguroase, clientul nostru reprezentand prioritatea noastra.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

BUCURESTI, SECTOR 5, Bucuresti