Website: www.traian-arges.ro

Despre TRAIAN SA

Societatea comerciala TRAIAN S.A. este o firma de marime medie, avand in momentul de fata 33 de salariati.
Detinem o experienta de peste 10 ani in domeniul nostru de activitate.
Produsele firmei noastre pot fi gasite in peste 100 de magazine din tara (piese auto) si pe pietele externe din Belgia si Austria.
Firma noastra este specializata in productia de articole semicomplexe obtinute prin presaj din metale-table subtiri sau medii, profile etc. din otel, materiale neferoase, cu elemente componente din material plastic sau cauciuc.
O a doua parte a activitatii firmei noastre este reprezentata de productia de stante si matrite pentru metal, cauciuc, materiale plastice.
Pentru realizarea in bune conditii a productiei, detinem capacitati de prelucrare prin presaj greu si usor, mecano-sudura, sudura in puncte, sudura in CO2 si oxiacetilena, vopsire cu vopsea pulbere in camp electrostatic, acoperiri galvanice de suprafata.
Pregatirea fabricatiei se face de asemenea in cadrul firmei, desenele, matritele, dispozitivele si echipamentele necesare realizarii oricarui produs nou, fiind realizate in atelierul propriu de proiectare si in sectia de matriterie.
Firma noastra foloseste sisteme riguroase de receptie calitativa a materialelor si materiilor prime, control al consumurilor, control al calitatii atat pe fiecare operatie cat si final, capacitati de depozitare si transport proprii.
Astfel, produsele noastre pot fi livrate in cele mai bune conditii de calitate si cu promptitudine clientilor.
Aceste sisteme s-au perfectionat mai ales ca urmare a experientei dobandite in fabricatia de produse destinate pietelor din Uniunea Europeana.

Sistemul de Management al Calitatii este certificat de catre RAR Bucuresti in conformitate cu cerintele Standardului International ISO 9001:2000.

Produse si servicii :
- containere metalice pliate cu plase realizate dupa norma Renault;
- repere din tabla de otel cu grosime pana la 5 mm (cutii profesionale de scule, elemente de caroserie pentru autovehicule, accesorii de asamblare pentru industria mobilei si pentru tamplarie din aluminiu);
- accesorii camping (sisteme parasolar, paturi, mese camping pliate, cadre rucsac);
- popi extensibili pentru constructii - pentru sustinere cofragi;
- productia de repere industriale obtinute prin procedee de sudura si acoperiri metalice prin vopsire in camp electrostatic sau prin imersie si zincare electrochimica;
- asamblari de repere metalice prin diverse metoda;
- asimilarea in fabricatie, proiectare produs si SDV pentru orice repere, articole, subansamble metalice auxiliare produselor dvs;
- executia de stante si matrite pentru metale, cauciuc sau plastice;
Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru www.traian-arges.ro.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Depozitelor, nr. 40 Pitesti - Arges, Pitesti