• S.C. TECHNICAL TRAINING S.R.L.

    str. Prof. Ion Bogdan, nr. 4-6, et. 2, sector 1, Bucuresti, Bucuresti

  • Trimiteti CV-ul pe mail

Despre S.C. TECHNICAL TRAINING S.R.L.

Centrul S.C. Technical Training S.R.L a fost înfiinţat în Bucureşti - România în anul 2008, cu scopul de a deveni activ în domeniul dezvoltării resurselor umane. Technical Training S.R.L este autorizat de către Consiliul National pentru Formare Profesională a Adulţilor, pentru a oferi cursuri de formare pentru specializare sau re-specializare în domeniileAntreprenoriatului, Tehnologiei Informaţiei şi Comunicării, Agro-business şi Agricultură, cu accent pe protecţia mediului înconjurator.

Obiectivele noastre:

* Dezvoltarea şi înnoirea programei de pregătire, modele şi metodologii de predare în cadrul programelor, în conformitate cu tendinţele şi perspectivele româneşti şi europene.
* Crearea de parteneriate cu organizaţii, autorităţi locale şi parteneri sociali, atât la nivel naţional, cât şi internaţional în domeniul învaţării continue pe tot parcursul vieţii (Life Long Learning).
* Implementarea de proiecte europene şi alcătuirea de grupuri de lucru in România, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, finanţate din Fondul Social European.
* Crearea de reţele, pe bază de parteneriate eficiente.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

str. Prof. Ion Bogdan, nr. 4-6, et. 2, sector 1, Bucuresti, Bucuresti