Despre SC SILVORA TERA SRL

Biroul nostru de arhitectura ofera o gama larga de servicii de proiectare legate de design arhitectural, interior si exterior, design de mobilier si de design peisajer. Avem experienta in design rezidential, industirial si comercial. Pentru o planificare generala si cuprinzatoare, acest birou de arhitectura este asociat cu ingineri de specialitate pe toate domeniile (rezistenta, instalatii si topometristi). Noi sprijinim clientii, de a crea modele conceptuale unicat tinand foarte mult la aspectul arhitectural si incadrarea in specificul zonei.

Serviciile noastre merg de la un simplu design de obiect la evolutiile de planificare urbana si de mare amploare.

Acest birou de arhitectura se concentreaza pe excelenta in design si durabilitate in timp . Solutiile noastre se bazeaza pe tehnologii de ultima ora . Experienta echipei noastre este atat nationala cat si internationala, astfel am dobandit competente pentru a furniza proiecte impecabile si de a satisface cele mai exigente nevoi ale clientilor nostri . Implicarea noastra se extinde prin toate fazele proiectului de la alegerea terenului, la obtinerea tuturor aprobabrilor si pana la alegerea mobilierului .

Biroul nostru de arhitectura foloseste cele mai noi tehnologii de proiectare folosind software-ul atat 3D cat si 2D, care este capabil sa produca desene atat de realiste si exacte , care sa faciliteze intelegere vizuala , precum si antreprenorii sau clientii.

Fiecare proiect este privit ca o oportunitate unica de a dezvolta un mediu nou pentru client , evitând repetarea si gasind solutiile estetice cele mai optime raportate la principiul pret/calitate, conform cerintelor fiecarui beneficiar.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

PITESTI, Pitesti