Website: www.pagini-nationale.ro

Despre Pagini Nationale SA

Anul 2006 reprezintă pentru Pagini Naţionale - societate comercială având ca acţionari persoane fizice române şi firma Belgian Business System din Belgia - un an important in activitatea sa din domeniile editorial şi publicităţii. 2006 este anul in care societatea implineste un deceniu şi jumatate de prezenţă activă pe piaţa românească a afacerilor. De asemenea, in 2006 societatea va tipari viitoarea ediţie a catalogului Pagini interNaţionale (cea de-a XV-a) in doua volume. Primul dintre acestea va include partea de afaceri, comerţ, producţie şi oferta firmelor de peste hotare interesate sa colaboreze cu parteneri români, iar cel de-al doilea va cuprinde informaţiile de interes public.

De altfel, scopul declarat al Paginilor Naţionale a fost, încă de la inceput, acela de a înlesni accesul la informaţia de afaceri şi de a facilita comunicarea între agenţii economici români şi străini. În toţi acesti ani, Pagini Naţionale a dovedit şi dovedeste ca rămâne fidelă acestui scop, fapt ce a facut să-şi consolideze poziţia in domeniul publicităţii şi să se situeze pe primele locuri în topul realizatorilor de anuare de profil din România.

Pagini Naţionale a devenit, astăzi, un partener de incredere pentru circa 50.000 de firme românesti şi străine, fapt ce reprezintă motiv de satisfacţie pentru realizatorii lucrării. Renumele şi l-a clădit pe calitatea, rigoarea şi complexitatea lucrărilor editate, pe profesionalismul şi seriozitatea unei echipe tinere, entuziaste, consolidată timp de un deceniu şi jumătate. La ora de faţă, Compania dispune de o puternică reţea teritorială, precum şi de o dotare tehnică corespunzătoare.

Baza de date a societăţii numără acum peste o sută de mii de informaţii, ordonate în 2880 de domenii de activitate, fiind din acest punct de vedere una din cele mai cuprinzătoare din România.

Alături de anuarul Pagini interNaţionale, societatea realizează şi alte lucrări. Astfel, manifestând deschidere faţă de cerinţele clienţilor, s-a tipărit \"Cartea e-mail-urilor\", lucrare aflată la inceput de drum şi care se distribuie impreună cu cea de-a XIV-a ediţie a anuarului. De asemenea, S.C. Pagini Naţionale S.A. editează România - \"Turism\", o altă lucrare de interes ce prezintă atracţiile României in acest domeniu.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Piaţa Presei Libere nr. 1, sector 1, Bucureşti, Bucuresti