Despre SC NICORO TRADING SRL

Nicoro Toys este o companie romaneasca cu traditie, infiintata in anul 1994 a carei activitate este destinata exclusiv vanzarii si promovarii jucariilor.

De aproape doua decenii, Nicoro a reusit sa aduca pe piata din Romania unele dintre cele mai cunoscute marci de jucarii pentru copii din lume.

Cu o gama diversificata de peste 2000 de modele de jucarii, Nicoro continua sa fie printre cele mai dinamice firme de pe piata. Gama noastra de jucarii este actualizata cu zeci de modele in fiecare an. De fiecare data reusim sa cream produse noi si accesibile care sa stimuleze creativitatea celor mici.

Jucariile vandute de Nicoro Toys sunt educative si sigure iar clientii nostri ne cunosc deja pentru consecventa cu care cultivam obiceiurile sanatoase de joaca ale copiilor. Preocuparea noastra principala este de a asigura produse de calitate care sa ofere garantia rezistentei in timp a jucariilor. Produsele oferite de furnizorii nostri sunt asamblate si finisate in conformitate cu standardele internationale de calitate.

Ne mandrim ca Nicoro Toys nu isi pierde niciodata clientii odata cu depasirea varstei jucariilor. Acestia devin pasionati si apoi colectionari de minimodele si machete auto. Colectiile de masini de epoca sau de limuzine sunt mereu completate de machetele celor mai noi modele de autoturisme, avioane sau motociclete.

Nici puzzle-urile nu isi pierd din farmec, chiar daca am depasit demult varsta copilariei. Nicoro Toys a lansat pentru prima data pe piata romaneasca puzzle-urile 3D care pot fi adevarate provocari pentru intreaga familie. Asamblarea unui puzzle poate fi o activitate distractiva dar si educativa. Puzzle-urle 3D recreaza in cele mai mici detalii cladiri celebre din intreaga lume si sunt insotite de o istorie a fiecarui monument.

Suntem mereu alaturi de clientii nostri, in magazine de jucarii, hipermarketuri si benzinarii din intreaga tara si acum si pe www.nicoro.ro. Vino in lumea Nicoro, esti la un click distanta de jucaria ta preferata!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Stamate Costache, nr.2, sector 4, Bucuresti, Bucuresti