Website: www.mswranghel.ro

Despre MS WRANGHEL

MS WRANGHEL este una din cele mai vechi companii de pe piata Romaneasca si cea din R. Moldova, fiind fondata in anul 1994 are ca principal obiect de activitate promovarea programelor de schimb cultural si perfectionare profesionala in intreaga lume.
Succesul companiei se datoreaza calitatii programelor si servicilor oferite cat si datorita candidatilor nostri.

MS WRANGHEL este singura compniei din tara membra a asociatilor internationale FYITO, IAPA si GWEA. Fiind membru al acestor asociatii nu face altceva decat sa adevereasca si sa sustina faptul ca agentia noastra este verificata constant si se ghideaza dupa regulile internationale de plasare si selectare a tinerilor.

MS WRANGHEL promoveaza programe de schimb cultural si educational: Au Pair, studii universitare si post-universitare, cursuri de limba peste hotare, Work and Travel, programe de training si Internship paltit in domenii precum marketing , management, finante, business, IT, domeniul servicilor hoteliere ,etc. in tari precum Anglia, SUA, Australia, Canada si intreaga Europa .

Aceste programe de schimb cultural va dau posibilitatea de a petrece un timp determinat intr-o tara straina, de a cunoaste o alta cultura, de a aprofunda o limba straina, dar si de a te specializa pe plan profesional, cat si de a castiga bani.

De 11 ani, MS WRANGHEL doreste sa pastreze o anumita traditie in promovarea programelor fiind mereu aproape de tineri si nevoile lor, de aceea un ezita, alege calitatea si siguranta servicilor noastre!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Bd. Mihai Eminescu nr 20 A of 8 300021, Timisoara, Timis, Romania, Timisoara