Despre Clinica Stomatologica Morello

Clinica noastra a fost deschisa in urma cu 13 ani, in zona Pietei Obor, vis-a-vis de primaria sectorului 2.
Intr-un climat profesionist si prietenos, colectivul clinicii va sta la dispozitie mai ales prin programul extrem de flexibil, atat pe parcursul intregii zile, cat si, pe timp de noapte (cu un telefon in prealabil pe unul din nr. de tel pe care le-am mentionat la CONTACT.

Dotarile clinicii sunt dintre cele mai moderne : aici fiind incluse uniturile dentare cu camera intraorala, aparatul de sterilizare, aparat de radiografii dentare retroalveolare.
Medicii, desi tineri, cu suficienta experienta in bransa sunt permanent preocupati de innoirea cunostiintelor teoretice si practice prin participarea periodica la diferite cursuri si congrese, la nivel national si international.

- Un real avantaj pentru pacient il constituie faptul ca, consultul primar este completat, pe loc, in cabinet de efectuare a radiografiei dentare retroalveolare ! Aceasta ajuta medicul dentist sa se pronunte asupra diagnosticului fiecarui pacient in parte !
Pacientii sunt tratati cu respect – creandu-se o colaborare armonioasa intre medic si pacient.
Lucrarile dentare efectuate sunt la un raport calitate/pret excelent pentru diferitele categorii de potentiali pacienti.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Sos. Mihai Bravu Nr. 4, Bl. 60C, Sc. 3, Ap. 80, Bucuresti