Despre Medicus Medici

Doriti sa profesati ca medic in Germania si aveti intrebari despre sistemul de sanatate german sau despre mediul in care veti profesa?

Aveti nevoie de un partener de incredere care sa va ofere informatii concrete despre procesul de mediere a unui post de doctor in Germania si care sa raspunda intrebarilor Dvs. cu privire la procesul de relocare in noul mediu de munca si de viata?

Doriti sa va incepeti sau sa va continuati cariera de medic intr-un mediu academic avansat , lucrand intr-un centru medical cu aparatura de ultima ora, dezvoltandu-va personal si profesional intr-o tara stabila economic si social care sa va asigure un nivel de trai ridicat , conform pregatirilor Dvs. ?

Aveti nevoie de un curs de limba germana care sa corespunda cerintelor Dvs. orare si financiare?

Daca raspunsul la oricare dintre intrebarile de mai sus este DA! , atunci tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati !

MEDICUS MEDICI – firma germana cu personal angajat vorbitor nativ de limba romana este partenerul Dvs. de incredere care va va ajuta sa incepeti noua Dvs. viata si cariera pasind ‘’cu dreptul’’ . Fie ca sunteti un absolvent al Facultatii de Medicina , medic rezident sau specialist , MEDICUS MEDICI va va ajuta cu succes in dorinta Dvs. de a profesa ca doctor in Germania .MEDICUS MEDICI va ofera :

* Medierea unui post de munca pentru a profesa ca doctor in Germania;

* Cursuri de limba germana special concepute pentru a va facilita invatarea limbii germane in ritmul Dvs. si conform planului Dvs. financiar;

* Asistenta in vederea obtinerii actelor necesare inceperii activitatii Dvs. ca medic in Germania ;

*Suport in vederea realizarii cu succes a relocarii Dvs.;

* Cursuri ce urmaresc invatarea limbii germane de specialitate in domeniul medical precum si seminarii culturale pentru a va adapta mai bine in noul mediu social german ;

* Consiliere cu privire la toate aspectele vietii si muncii in Germania in sistemul medical;

* Logistica necesara in vederea sustinerii interviurilor cu angajatorul din Germania;

* Sfaturi competente si informatii concrete despre toate etapele medierii;
*Alte servicii conexe in vederea indeplinirii cu succes a procesului de mediere .

MEDICUS MEDICI are o echipa tanara , dinamica si ambitioasa , care prin profesionalism si seriozitate reuseste sa realizeze cu succes procesul Dvs. de mediere in noul mediu de lucru si de viata , pentru ca Dvs. sa va ocupati de un singur lucru –actul medical .

Intregul proces de coaching si mediere este pentru Dvs. GRATUIT !
La noi totul este simplu –tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati !
MEDICUS MEDICI – SERIOZITATE ,PROFESIONALISM ,SUCCES !

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Prof.-Scheibe-Str. 49, Zeulenroda-Triebes