Medicover

Angajati:
0-9
Domeniul:
Serviciu Clienti
Localitate:
Bucuresti
Adresa:
Str. Monetariei, nr.8, sector 1
DESCRIEREA COMPANIEI:

Medicover este o companie suedeza de asistenta medicala ce s-a detasat pe piata serviciilor medicale private prin modalitatea unica de management a starii de sanatate a abonatilor sai pe baza sistemului "medic personal" si a prevenirii bolilor grave prin controale periodice.

Medicover opereaza in Romania direct in 11 centre medicale proprii, dintre care 5 in Bucuresti si cate unul in Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Timisoara, Ploiesti si Brasov.

Suntem o echipa de profesionisti, uniti de respectul fata de oameni si dorinta de a fi de ajutor. Integritatea, orientarea catre client, flexibilitatea, proactivitatea, sunt valori si calitati in care credem.

Indiferent de profesie, de zona in care urmeaza sa-si desfasoare activitatea sau de locul pe care il ocupa in structura organizationala, candidatul pe care il cautam are abilitati si cunostinte specifice pozitiei pentru care aplica, este pasionat de calitate, are o atitudine proactiva, se adapteaza sau chiar provoaca si sustine schimbarea, este o persoana integra, castigand increderea celor din jur, are capacitatea de a lucra si de a-i mobiliza pe ceilalti sa lucreze in echipa.

Locuri de munca Medicover

Medicover nu are locuri de munca active. Ultimele joburi postate:


BUCURESTI Medical / Farmacie

BUCURESTI, Cluj Napoca Medical / Farmacie

BUCURESTI Medical / Farmacie

BUCURESTI Medical / Farmacie

BUCURESTI Medical / Farmacie

...vezi toate joburile