Despre MARKFACTORY

SERVICII OFERITE DE MARKFACTORY

Identitate vizuala

Orice companie are nevoie de un element unic prin care sa se pozitioneze si sa se identifice in mintea consumatorului. Acest element unic este sigla care dezvaluie consumatorului in timpul cel mai scurt aproape totul despre un produs sau serviciu. Identitatea vizuala a unei firme ramane unica in mintea consumatorului prin simbolul grafic, corpul de litera, culoare si stil de design.

Web design

Programatorii Markfactory au reusit sa faca fata provocarilor reusind sa creeze site-uri cu un grad de complexitate ridicat. Markfactory ofera solutii pentru e-commerce, magazine virtuale si site-uri de prezentare.

Tipografie / Tipar Digital

Chiar daca tendinta actuala este de a rezolva toate problemele noastre in mediul virtual � doar traim in epoca de aur a telecomunicatiilor al carei reprezentant de seama e, ati ghicit!, internetul/ vastul imperiu www, materialele tiparite au ramas si vor ramane ancora aruncata de spiritual creator in realitatea palpabila ce ne inconjoara.

Design ambalaje / Packanging

Markfactory ofera servicii de design pentru ambalaje.Se spune ca "Ambalajul vinde produsul." - o afirmatie corecta la prima vedere dar mai corect ar fi "Designul unui ambalaj vinde produsul". Designul unui ambalaj este foarte important in mixul de marketing al unei firme. Un ambalaj executat corect din punct de vedere grafic si care urmareste procesul de vanzare poate aduce un plus de profit firmei.

Productie Publicitara

Fabrica de publicitate Markfactory ofera o gama de servicii colaterale pentru a putea completa procesul de creatie.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

iasi, Iasi