MANPOWER

Angajati:
50-99
Domeniul:
Resurse Umane / Psihologie
Localitate:
Sibiu
Adresa:
Sibiu, Calea Dumbravii, Nr.61, Et.2
ManpowerGroup este recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in servicii inovatoare cu forta de munca. Expertiza noastra si experienta pe diverse domenii de activitate ne permit sa previzionam pulsul schimbarilor de pe piata muncii si sa actionam la timp in beneficiul partenerilor nostri.
Suntem proactivi oferind candidatilor si clientilor nostri servicii competitive, ajutandu-i sa castige in Lumea muncii Contemporane.
ManpowerGroup este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 12 agentii in 9 orase (Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti si Sibiu).
Compania este specializata in: plasare de forta de munca permanenta si pe baza de contract, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare, evaluare si selectie, formare, consiliere de cariera, precum si servicii de consultanta pe probleme organizationale.
ManpowerGroup Romania este lider in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, creand si oferind solutii de mare impact ce permit clientilor sai sa isi sporeasca competitivitatea pe piata si sa isi atinga obiectivele de business. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobandita, atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat si profesionisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza.

Locuri de munca MANPOWER


Sibiu Vanzari, Consultanta
Aplica

Sibiu, Cisnadie, Talmaciu Alimentatie / Comert
Aplica

Sibiu Customer service / call center
Aplica

Sibiu IT Software
Aplica

Sibiu Inginerie / Tehnologie, Vanzari, IT Software
Aplica

...vezi toate joburile