MANPOWER

Locuri de munca pe domenii

...vezi toate domeniile

Locuri de munca pe orase

...vezi toate orasele
Angajati:
50-99
Domeniul:
Resurse Umane / Psihologie
Localitate:
Sibiu
Adresa:
Sibiu, Calea Dumbravii, Nr.61, Et.2
ManpowerGroup este recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in servicii inovatoare cu forta de munca. Expertiza noastra si experienta pe diverse domenii de activitate ne permit sa previzionam pulsul schimbarilor de pe piata muncii si sa actionam la timp in beneficiul partenerilor nostri.
Suntem proactivi oferind candidatilor si clientilor nostri servicii competitive, ajutandu-i sa castige in Lumea muncii Contemporane.
ManpowerGroup este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 12 agentii in 9 orase (Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti si Sibiu).
Compania este specializata in: plasare de forta de munca permanenta si pe baza de contract, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare, evaluare si selectie, formare, consiliere de cariera, precum si servicii de consultanta pe probleme organizationale.
ManpowerGroup Romania este lider in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, creand si oferind solutii de mare impact ce permit clientilor sai sa isi sporeasca competitivitatea pe piata si sa isi atinga obiectivele de business. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobandita, atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat si profesionisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza.

Locuri de munca MANPOWER

MANPOWER nu are locuri de munca active. Ultimele joburi postate:


Alba Iulia, Hunedoara, Sebes, Sibiu, Cugir Inginerie / Tehnologie, Productie, Industrie usoara / Confectii, Cablaje / Automotive, Mentenanta / Instalatii

Sibiu Vanzari, Consultanta

Sibiu, Cisnadie, Talmaciu Alimentatie / Comert

Sibiu Customer service / call center

Sibiu IT Software

...vezi toate joburile