Website: www.lr-international.com

Despre LR International

Garantia LR
Simte-te bine. Arata minunat.
De peste 20 de ani marca LR este un garant al frumusetii in peste 26 de tari. An de an se inregistreaza noi succese. Aceasta se datoreaza in mare masura celor peste 250.000 de consultanti.
LR este una din cele mai de succes companii de vanzare directa a produselor cosmetice si suplimente nutritive din Europa, promovand produsele vedetelor (Christina Aguilera, Anastacia, Heidi Klum, Sarah Connor, Boris Becker, Michael Schumacher etc.) Peste 250.000 de distribuitori din toata lumea savureaza succesul afacerii LR asigurandu-si un al doilea salariu. Multi dintre ei profita deja de avantajele asigurate de un venit constant, devenind independenti financiar si in plus bucurandu-se de produse de calitate germana.
Sistemul de vanzare directa va ofera sanse nelimitate. Sistemul de vanzare clasic face ca produsele sa treaca pe la mai multi intermediari pana ajung in magazine. Vanzarea directa elimina acesti intermediari astfel ca produsele ajung de la producator la consumator mai rapid si cu costuri mai mici. Clientul beneficiaza de costuri reduse si o consiliere de specialitate direct la el acasa..

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

, Timisoara