Website: www.ka-internationall.ro

Despre KA International

KA INTERNATIONAL
Suntem cel mai important grup de decoratiuni interioare la nivel mondial si liderul european in domeniu. Extinderea retelei noastre a inceput din Madrid in 1984, iar in prezent ne mandrim cu mai mult de 450 de magazine in peste 52 de tari din toata lumea.
La KA International cream si oferim o varietate de culori si texturi, impartasind cu clientii viziunile, proiectele inovatoare si directiile noastre exclusiviste. Realizam si vindem produse de design interior de calitate superioara, acordand atentie deosebita tapetului, tesaturilor (draperii si perdele), mobilei tapitate si accesoriilor precum lampile, masutele si altele. Facem toate acestea cu un singur scop: de a aduce inspiratie si de a trezi simturile tuturor celor care ne incredinteaza spatiul lor personal.
In 1992, am deschis primul magazin in Paris, unde am prezentat prima noastra colectie de mobila tapitata si de tapiterii - confectionate dupa cerintele clientilor nostrii. Succesul din Capitala Modei a insemnat momentul din care afacerea a crescut exploziv de repede.

In prezent, KA International este leaderul european al industriei decoratiunilor interioare, cu peste 400 de magazine specializate, deschise in mai mult de 51 de tari.

Obiectivul actual al KA International este sa continue cresterea, bazat pe inovatie si creativitate continuind sa:
- Lanseze cite o noua colectie la fiecare 2 luni,
- Experimenteze noi jocuri de texturi si culori in fiecare colectie,
- Invete din experientele si opiniile clientilor sai,
- Dezvolte noi tendinte: stilate, slectate cu atentie, iar unele chiar exclusive,
- Inspire si destepte simturile si imaginatia celor care le acorda increderea in amenajarea spatiului personal.

KA International Romania si-a propus sa devina un concept unic in designului interior, adresindu-se clientilor sofisticati, pretentiosi, care sunt in cautare de tesaturi si de decoratiuni interioare, mobila si accesorii, nu numai de calitate dar si in ton cu ultimele tendinte/moda in designul interior.

Prin reteaua de magazine/francize KA International, dorim sa cultivam fanteziile de culoare si texturi disponibile in universul colectiilor KA, oferind posibilitatea personalizarii ambientului locuintelor dupa cele mai pretentioase vise. O vizita in magazinele noastre, trebuie sa inspire si ajute vizitatorii in a-si transforma casele/apartamentele in ambiente unice, care sa le defineasca personalitatea. Magazinele KA International Romania sunt un concept unic dar si unitar, dedicat in exclusivitate unor noi experiente prin cunoasterea produselor KA International, intr-o prezentare selecta si stilata, pe masura ofertei noastre. Ne propunem sa ne convingem clientii ca avem atit vocatia si pasiunea necesara amenajarilor interioare, cit si expertiza unor servicii de exceptie.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Blv. Mihail Kogalniceanu nr. 35, Bucuresti