Website: www.jaspimob.ro

Despre SC JASP REAL ESTATE SRL

Jasp Imob reprezinta o companie tanara si dinamica, activand in domeniu din anul 2006, intr-o continua dezvoltare, intrunind o echipa de brokeri imobiliari profesionisti, compacta si prompta in satisfacerea criteriilor de selectie din ce in ce mai dificile formulate de clientii activi ai anului 2011.

Prin profesionalism si implicare, dorim sa punem la dispozitia clientilor oferte reale, promovate cu detalii si imagini reprezentative, actualizate periodic prin mentinerea unei legaturi permanente cu proprietarii, comunicand in piata orice fel de schimbare de pret sau alte amanunte esentiale pentru finalizarea intentiei de tranzactionare.

Detinem un portofoliu generos de oferte, particularizand promovarea acestora printr-o zonare atenta si o segmentare adecvata, astfel incat orice client interesat sa poata accesa exclusiv oportunitatile pe care le include cererea sa, economisind prin aceste actiuni timp pretios si bani pentru ambele parti implicate intr-o tranzactie. Nu ignoram serviciile pre si post vanzare/inchiriere, fiindca orice tranzactie incheiata constituie in fapt inceputul unei relationari reciproc avantajoase, aspect care ne creste vertiginos cota de piata, obiectiv insemnat pentru orice companie care se respecta.

Desi tendinta actuala a clientilor este aceea de a achizitiona proprietati noi, incercam sa nu abandonam ofertele de proprietati vechi, pentru care exista o nisa de clientela deja formata, filtrand insa foarte riguros situatia juridica a acestora si multe alte aspecte care le diferentiaza vertiginos. Astfel, veti putea analiza comparativ ofertele de interes din piata, indiferent de confort, pozitionare si an de constructie, atata timp cat reflecta un prêt adecvat, corect, adaptat, ce determina proprietatea sa fie vandabila si evident, tentanta pentru doritori. In foarte multe cazuri, o sumedenie de caracteristici ale acestui tip de imobile constituie atuuri importante pe care clientii le sesizeaza si le apreciaza.

Ne-am structurat activitatea pe doua mari segmente de piata, respectiv Departamentul Rezidential JASP si Departamentul Business JASP. Includem aici vanzari si inchirieri apartamente in blocuri vechi si constructii rezidentiale, vanzari si inchirieri case/vile, vanzari terenuri, precum si vanzari si inchirieri spatii birouri.

Suntem deschisi catre asigurarea de informatii complete privind proprietatile care urmaresc gradul de interes maxim al investitorilor existenti in Romania, straini sau autohtoni, cu atat mai mult cu cat proprietarii unor asemenea imobile ne solicita implicarea in administrarea supervizata obiectiv de catre compania noastra, in scopul facilitarii tranzactionarii in conditii optime. Se asigura in acest sens asistenta juridica de specialitate, in speta pentru clientii foarte pretentiosi si pentru care cererea este formulata extrem de strict.

Activitatea de teren este intensa, preluarea ofertelor se face organizat, insusindu-ne toate detaliile privind locatia pe care urmeaza sa o promovam, in asa fel incat orice client acceseaza baza noastra de date sa poata fi intru totul edificat si sa nu ii lipseasca nici o informatie importanta.

Ideea de fair-play ne insoteste pretutindeni, intrucat consideram ca adevarata valoare a unei echipe consta intr-o comunicare permanenta, stabilirea unor norme si a unor strategii de expunere foarte bine optimizate, care sa genereze un feed-back pozitiv si un impact autentic, atat pentru client, cat si pentru proprietar. Suntem impartiali si nu fabricam motivatii pentru concretizarea unor tranzactii in detrimentul vreuneia dintre parti, bazandu-ne pe deschidere si obiectivitate, aspecte cruciale pe piata actuala, care ne aduc apreciere din partea celor cu care intram in contact, indiferent din ce postura ne acceseaza serviciile.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Cal. Stirbei Voda, nr.150, Sector 6, Bucuresti