Despre Insight FLOOR

Insight FLOOR furnizeaza o gama completa de pardoseli profesionale: covor PVC, mocheta contract role si mocheta contract dale, tapet PVC, pardoseli suprainaltate , terenuri de sport interioare si exterioare, gazon artificial, pardoseli epoxidice si poliuretanice, parchet laminat si triplustratificat, mana curenta, bariere de praf.

Despre Noi
Ce ne conduce? O viziune pozitivă asupra viitorului și determinarea de a-l face să devină realitate, curajul moral de a face ceea ce este corect - în ciuda tuturor obstacolelor și un angajament statornic pentru a arăta că longevitatea este cea mai buna pentru afaceri. Sloganul nostru – “More than just floors” /„Mai mult decât pardoseli” subliniază dorința noastră de a pune nevoileclienților noștri în centrul gândirii și acțiunilor noastre zilnice.

Valorile Noastre

Focus către client.Urmărim să înțelegem pe deplin nevoile din zona de business și nu acceptăm niciun compromis privind calitatea produselor, soluțiilor și serviciilor noastre. Muncim în echipă cu clienții pentru a construi parteneriate pe termen lung cu beneficii reciproce.
Simțul realității. Ne bazăm pe vasta experiență a întregii echipe și preferăm să alegem cele mai eficiente căi pentru a realiza obiectivele propuse. Ne folosim de bunul simț ghidat de propriile credințe pentru obținerea unor rezultate de succes. Vrem să găsim întotdeauna acele soluții optime care ne vor duce mai departe în cel mai scurt timp posibil.
Integritate profesională. Încrederea și transparența sunt condiții fundamentale ale unor afaceri de succes și garanții ale integrității noastre profesionale. Este vorba despre a fi deschiși, onești și respectuoși în orice moment cu colegii și clienții noștri.
Spirit antreprenorial și ambiție. O afacere de succes presupune adaptarea constantă la schimbările de mediu și de piață, satisfacerea continuă a nevoilor clienților și identificarea de noi oportunități. Antreprenorii sunt cei care se află într-o perpetuă adaptare și își asumă riscuri, dornici de un nou succes. Sunt cei care descoperă noi oportunități și dezvoltă noi talente. La Insight Floor credem că este esențial să cultivăm spiritul antreprenorial în rândul angajaților noștri. O astfel de gândire și ambiția ne ajută să avem rezultate ca echipă și să transformăm cele mai bune idei în realitate.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

bdul basarabia nr 96 b, Bucuresti