Despre INP Corporation srl

I.N.P. este concept este prezent in piata din anul 1992 si care prin Group sau , INP Corporation Srl , isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi intr-un cadru complet profesional si sustinut prin servici tehnice gratuite in vederea asimilarii tutror produselor cu caracter de nou si inovator.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra a completat gama sa de produse cu scule si echipamente si accesorii la preturi mai mult decat competitive facilitand accesul direct si simplu la tehnologie astfel incat alaturi de produsele cu caracter de consumabil oferta sa satsifaca intomai conceptul de profesional si, eficient insa la cost redus , produse ce ajung la fiecare end-user in parte prin cele 3 divizii specializate -INP Automotive , Terra Coloris si LuftFilter Expert Services :

*Chimice pentru acoperire si sigilare
*Elemente filtrante si de filtrare
*Elemente de mascare si protectie
*Scule si Echipamente-Vopsire si Uscare
*Scule slefuitoare si finisare
*Elemente de protectie personala si a muncii
*Cosmetice Auto
*Produse de curatare si intretinere auto
* Vopsele auto
*Uleiuri si produse speciale

Compania este consolidata de un colectiv tanar si ambitios. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere , after- market automotive .Dar si industria , constructii si nu in cele din urma horeca
Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. I.N.P. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Si pentru ca I.N.P. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Bucuresti, Bucuresti