Despre GLOBALTECH SRL

Globaltech Srl este Compania din Constanta, cu o experienta de peste 10 ani pe piata. Cercetarea si dezvoltarea permanenta s-a datorat echipei de tineri ,dornici permanent sa depaseasca orice provocare, identificand solutii pentru orice noutate tehnologica intampinata de catre clientii Companiei.

Solutia de Monitorizare Gps intitulata XGPS, este recunoscuta a fi cea mai fidela solutie Gps prezenta in momentul actual pe piata. Datorita implicarii personalului si investitiilor permanente in dezvoltare, solutia XGPS se defineste in momentul de fata cu cel mai dezvoltat nivel tehnologic fata de alte solutii oferite pe piata. Solutia XGPS se bucura in momentul de fata de aprecierea a tot mai multi clienti ce detin o flota auto sau parc auto, mai ales din partea celor care au optat pana acum pentru anumite solutii similare si detin o experienta in domeniul monitorizarii gps.

Dupa multi ani de cercetare si investitii in dezvoltare in momentul de fata solutia XGPS se bucura de adevarata valoare si apreciere in fata clientilor care deja au optat pentru implementarea ei.

Chiar daca suntem in Constanta, echipa Globaltech este prezenta oriunde in tara; firme din toate orasele tarii au implementat solutia XGPS in Managementul flotei auto.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Atelierelor, nr. 27, Constanta