Website: www.exetech.ro

Despre EXETech Computers SRL

Fondata in 1997 ca firma cu capital romanesc, orientata catre o cat mai buna satisfacere a cerintelor clientilor, EXETech Computers comercializeaza o gama larga de componente hardware, periferice , accesorii, consumabile si software.

Asiguram servicii de asamblare calculatoare, instalare retele de calculatoare, reparatii si intretinere calculatoare, imprimante si copiatoare. Prestam servicii de incarcare cartuse de imprimanta si copiator.

Performanta deosebita a produselor comercializate are la baza marcile de renume distribuite de noi: Gigabyte, ASUS, EpoX, Leadtek, LG, HP, Canon, Lexmark, AOC, Kingmax, Samsung , Intel, AMD, Western Digital, Maxtor, Seagate, Microsoft, Panda Antivirus, alaturi servicii de garantie foarte bune, asistenta tehnica si service profesional.

Orice produs cumperi de la noi va fi insotit de un pachet de servicii tehnice care pornesc de la asistenta in alegerea celui mai potrivit produs pentru nevoile tale, asigurarea garantiei si servicii complete pentru postgarantie

Punem la dispozitia Clientilor o gama larga de posibilitati de achizitie in RATE pe o perioada de maxim 5 ani, fara avans si fara girant.

Ne-am cladit afacerea pe pricipii puternice: onestitate, fair play, valoare si profesionalism. Cu aceste valori la baza firma noastra s-a dezvoltat in fiecare an, acum fiind recunoscuta de catre voi Clientii ca fiind o firma importanta si de incredere.

Investim in continuare in perfectionarea personalului si a dotarilor, pentru ca tu sa fii intotdeauna un Client multumit, care revii oricand cu placere deoarece stii ca profesionalismul personalului si varietatea de produse si servicii vor fi aici regasite de fiecare data.

De 9 ani reusim sa facem toate acestea datorita Clientilor nostri, carora le multumim pentru increderea acordata.
Numara-te si tu printre acestia, alege EXETech Computers si nu vei fi dezamagit!

Alege Valoarea!
Alege EXETech Computers!


Echipa EXETech

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Mihail Kogalniceanu Bl. 14 Parter + Mezanin, Deva