Despre Euroconcept Treading

Suntem o companie specializata in servicii de promovare in mediul on-line. Oferim o gama completa de servicii necesare prezentei pe internet, la cele mai competitive preturi.

Prezenta pe internet este o cerinta obligatorie pentru orice afacere. Noi va putem ajuta indiferent de bugetul alocat. In functie de cerintele dumneavostra, va punem la dispozitie incepand de la site-uri standard sau de prezentare, GRATUITE, pana la pagini web complexe, personalizate, pentru orice domeniu de activitate. Valorile noastre sunt: calitatea si flexibilitatea.

Noi cream site-uri sau aplicatii si dam solutii la afacerea dumneavoastra. Sisteme ERP si CRM avansate, personalizate pentru fiecare firma in parte.


Asiguram garantia calitatii.

Livrarea serviciilor se incheie atunci cand clientul nostru este pe deplin multumit.
Fiecare proiect il incepem prin a avea o discutie despre obiectivele tale si intelegerea specificului activitatii pe care o desfasori. Specialistii nostri configureaza cea mai eficienta si eficace solutie, iar managerii de proiect impreuna cu programatorii lucreaza in detaliu pana la cele mai mici amanunte la proiectul tau de la conceptualizarea acestuia, atat pe parcursul dezvoltarii cat si dincolo de finalizarea si implementarea acestuia.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Epicop Ragu nr.15A, Bucuresti