Despre CREATIV SECURITY

CREATIV SECURITY este o companie de paza si protectie nascuta in Galati, ce a capatat in scurt timp increderea clientilor prin calitatea serviciilor si prin profesionalismul personalului din cadrul acesteia. Cu capacitati logistice, la inceput locale, evoluand rapid, in prezent putem oferi serviciile noastre atat in Bucuresti cat si in orice alt oras al tarii.
CREATIV SECURITY este o companie formata si condusa de oameni specializati in domeniul managerial, si de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul securitatii. Succesul si puterea se bazeaza in primul rand pe calitatea serviciilor asigurate. O caracteristica importanta a conducerii companiei este aceea ca se preocupa permanent de coordonare, organizare si controlul calitatii serviciilor.
La CREATIV SECURITY angajatii sunt selectati riguros, avand ,,carti de vizita” foarte bune. Agentii sunt calificati profesional, atestati de Politie, practicanti sau fosti practicanti de sporturi de contact si gata oricand sa intervina si sa rezolve orice situatie. Compania asigura personal calificat pentru activitati de tip Paza si Protectie, cu efective umane, precum si logistica si echipamentul necesar fiecarui obiectiv.
CREATIV SECURITY vine in sprijinul persoanelor fizice si juridice in a oferi ,,siguranta pentru toti’’cu o gama diversa de servicii. Pachetul de servicii se adreseaza unei game largi de beneficiari: obiective industriale, comerciale, culturale, manifestări sportive si concerte, locaţii de agrement (cazinouri, cluburi, restaurante , discoteci , cafenele), complexuri rezidenţiale, case individuale, etc. si cuprinde urmatoarele elemente:
Consultanta de specialitate pe probleme de securitate;
Paza si protectie cu agenti prin personal specializat si atestat;
Monitorizare si interventie rapida;
Servicii de securitate pentru evenimente;
Garda de corp;
Paza si insotire transport valori;
Monitorizarea imaginilor video pe perimetru;
Echipaje de interventie rapida, care sunt folosite in cazul unor situatii speciale, la solicitatrea agentilor dispusi in obiectiv.
Compania detine un parc auto, care ii asigura un grad ridicat de operabilitate si mobilitate in prestarea serviciilor catre clienti. Parcul auto conţine atat vehicule de mare putere – pentru a escalada obstacole specifice anotimpurilor reci si cu precipitatii (zapada, noroi) si pentru a patrunde in zone greu accesibile (periferii, strazi neasfaltate etc.), cat si vehicule usoare – pentru zone inguste sau trafic aglomerat.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Brailei nr.159, Bl. A6, Ap.46, Galati