Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Locuri de munca pe domenii

...vezi toate domeniile

Locuri de munca pe orase

...vezi toate orasele
Angajati:
0-9
Domeniul:
Telecomunicatii
Localitate:
Bucuresti
Adresa:
Blvd. Nicolae Titulescu nr. 4-8, Sect.1,Cod 7000
Adresa web:
www.telekom.ro
Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.

Locuri de munca Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Telekom Romania Mobile Communications S.A. nu are locuri de munca active. Ultimele joburi postate:


Brasov, BUCURESTI, Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina Marketing / Cercetare de piata

BUCURESTI, Pitesti, Slatina, Slobozia, Timisoara Vanzari

Baia Mare, Bistrita, Brasov, Sfantu Gheorghe, Sibiu Vanzari

Bacau, BUCURESTI, Pitesti, Slatina, Timisoara Vanzari

Arad, Bacau, Deva, Focsani, Galati Vanzari

...vezi toate joburile