Despre COMPEXIT TRADING

O masina este mai mult decat un mijloc de deplasare si transport.
Este locul in care multi dintre noi petrecem cateva ore pe zi.

Compexit Trading iti ofera mai mult decat o masina iti ofera: sprijin pentru a alege varianta si conditiile optime de cumparare, service non-stop asigurat de o echipa de profesionisti, magazin cu accesorii si piese originale.

Servicii
Compexit asigura servicii auto complete (consiliere, cumparare, vanzare, garantie, intretinere, reparatii, piese, accesorizari, buy-back, rent-a-car).

Misiunea companiei
Misiunea firmei este sa construiasca, dezvolte si perfectioneze continuu competentele sale in sfera serviciilor si produselor auto, astfel incat sa devina alegerea naturala pentru cumpararea, intretinerea, repararea si reinnoirea parcului de autoturisme in Cluj si judetele invecinate si in perspectiva in toata Transilvania.

Viziune
Viziunea firmei Compexit Trading este de a oferi clientilor servicii si produse auto complete, de la autoturisme la piese, de la service la accesorii, de calitate superioara si intr-o evolutie pozitiva continua si astfel sa asigure pe termen lung un viitor tuturor angajatilor, asociatilor si partenerilor implicati in afacere.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Calea Turzii, Cluj Napoca