Website: www.com-invest.org

Despre COM INVEST

Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este Selectia si plasarea fortei de munca, iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.
Avind o activitate progresiva compania detine in prezent 2 birouri: Cluj-Napoca si Sibiu si colaboratori in peste 10 orase din tara. Stafful nostru, caracterizat de profesionalism si avind o pregatire de specialitate a cistigat reputatia companiei atit intern cit si international si stima aplicantilor nostri.

Servicii

Serviciile oferite de Com Invest includ: selectia si plasarea in strainatate, asigurari, rezervari si procurare bilete de avion, ISIC (International Student Identity Card), IYTC - International Youth Travel Card, ITIC (International Teacher Identity Card), consiliere gratuita in privinta modalitatilor de transport terestru intern si international, programari ambasade, formulare ambasade si tipuri de viza.
Pentru promovarea si administrarea programelor mai sus amintite Com Invest poseda strinse legaturi cu ambasadele precum si organizatiile parteneriale din strainatate.
Va rugam vizitati pagina nostra pentru mai multe detalii legate de programele si serviciile oferite de noi pentru sezonul 2006-2007 si nu ezitati sa ne contactati!
Va multumim ca ati ales Com Invest, Work/Study Abroad!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

p-ta unirii, nr 10, ap 14, Cluj Napoca