Despre Clinica Morello

Clinica noastra a fost deschisa in urma cu 13 ani, in zona Pietei Obor, vis-a-vis de primaria sectorului 2.

Intr-un climat profesionist si prietenos, colectivul clinicii va sta la dispozitie mai ales prin programul extrem de flexibil, atat pe parcursul intregii zile, cat si, pe timp de noapte (cu un telefon in prealabil pe unul din nr. de tel pe care le-am mentionat la CONTACT.Dotarile clinicii sunt dintre cele mai moderne : aici fiind incluse uniturile dentare cu camera intraorala, aparatul de sterilizare, aparat de radiografii dentare retroalveolare.

Medicii, desi tineri, cu suficienta experienta in bransa sunt permanent preocupati de innoirea cunostiintelor teoretice si practice prin participarea periodica la diferite cursuri si congrese, la nivel national si international.- Un real avantaj pentru pacient il constituie faptul ca, consultul primar este completat, pe loc, in cabinet de efectuare a radiografiei dentare retroalveolare ! Aceasta ajuta medicul dentist sa se pronunte asupra diagnosticului fiecarui pacient in parte !

Pacientii sunt tratati cu respect – creandu-se o colaborare armonioasa intre medic si pacient.

Lucrarile dentare efectuate sunt la un raport calitate/pret excelent pentru diferitele categorii de potentiali pacienti.

Cea mai importanta pentru pacient este garantia tratamentului FARA DURERE !Toate materialele si instrumentarul utilizat corespund standardelor UE.

CONSULTATIA pacientilor nostri este valabila 1 an.

Un obiectiv important este pentru noi asigurarea atat a sanatati si sigurantei pacientilor, cat si a personalului medical. De aceea, instrumentele sunt dezinfectate, apoi sterilizate la pupinel si autoclav.NE-AM PROPUS PENTRU DUMNEAVOASTRA :

- Sa va simtiti confortabil si binevenit ori de cate ori ne vizitati ;

- Sa va oferim sfaturile noastre abilitate prin programari periodice (de rutina), astfel evitand unele complicatii si implicit dureri;

- Sa efectuam tratamente si lucrari protetice in conformitate si, cu doleantele dumneavoastra;

- Sa asistam | participam la mentinerea unei sanatati durabile a dintilor dumneavoastra prin PREVENIRE.

Si, in final, sa dezvoltam impreuna o relatie profesionala calduroasa si de incredere!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Mihai Bravu nr 4, Bucuresti