Despre CEPU SRL

Avem deosebita plăcere, ca în câteva rânduri, să vă prezentăm societatea noastră și serviciile prin intermediul cărora vă putem ajuta în accesarea fondurilor nerambursabile, pentru a vă dezvolta afacerea actuală sau să porniți o nouă afacere.

Scopul nostru primordial este ca prin realizarea şi prin managementul de succes al proiectelor, Clienţii noştri să obţină cât mai multe subvenţii nerambursabile, din resursele Uniunii Europene, a Fondurilor Norvegiene sau de la Guvernul României.

Ideile bune de afaceri merită şi trebuie finanţate, dar ele primesc finanţare numai dacă sunt incluse în proiecte elaborate corect şi selectate la finanţare.

Din experienţele acumulate pe parcursul ultimilor 12 ani, am constatat, că multe societăţi nu au luat în considerare posibilitatea participării la proiectele unionale în vederea obţinerii de resurse financiare din fondurile structurale ale UE, datorită lipsei de informare corectă în domeniu.

În întâmpinarea acestor nevoi, societatea noastră vă oferă mai multe pachete de servicii complexe şi eficiente, în funcție de ideile, planurile și dorințele Dvs. de dezvoltare.

Vă dorim mult succes în accesarea fondurilor nerambursabile și multe proiecte câștigate !!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

P-ța Republicii nr. 2, Et.1, Targu Mures