Despre BRISEGROUP

Infiintata in anul 2001, BRISE GROUP este o companie cu capital 100% romanesc dezvoltandu-se alaturi pe cei mai mari furnizori de imputuri in agricultura.

Acoperind intregul segment de productie, achizitie, depozitare si transport cereale, Brise Group este unul dintre principalii promotori ai ingrasamintelor lichide pe piata din Romania, oferindu-le fermierilor produse si echipamente de inalta calitate ce duc la cresterea performantelor de productie in culturile acestora, si unul din cei mai mari furnizori de inputuri in agricultura.

Alaturi de fermieri de la semanat pana la recoltat, BRISE GROUP este prezenta in toate zonele agricole de interes ale tarii fiind recunoscuta prin parteneriate ce duc la dezvoltarea unor afaceri profitabile de lunga durata.

Perspectivele de viitor ale firmei sunt extinderea la nivel national si international prin deschiderea de noi puncte de lucru, investitii in infrastructura, noi tehnologii, dezvoltarea portofoliului de clienti, extinderea echipei de vanzari si cresterea cifrei de afaceri.

„Cultivam aproximativ 10 mii ha si astfel aplicam, testam, recomandam si intelegem nevoile fermierului”Adresa: Str. Strajerului nr 24, Constanta
Tel./Fax: 0241.554.450 sau 0241.554.457
Email: office@brisegroup.ro
Website: www.brisegroup.ro

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

str. Strajerului, nr.24, Constanta