bielomatik Romania SRL

Angajati:
10-49
Domeniul:
Inginerie / Tehnologie
Localitate:
Cluj Napoca
Adresa:
Str. Axente Sever, Nr. 44, Cluj-Napoca
Bielomatik este o companie germana specializata in constructia de linii si masini automate pentru prelucrarea hartiei, a masinilor pentru diferite tipuri de suduri a materialelor plastice (in special in domeniul automotive) si a sistemelor inteligente de lubrifiere in industrie.
Cu o rata de export de peste 80 de procente din productia totala, suntem angajati international cu peste 1000 de angajati direct in productie si reprezentati global cu mai multe echipe de service si mentenanta.
Grupul de firme Bielomatik este compus din mai multe locatii de productie si proiectare in Germania, SUA, China si Italia. Pe langa locatiile de productie mentionate, compania detine reprezentante de marketing si service in mai multe puncte strategice de pe toate continentele. Locatia centrala de productie, respectiv fabrica mama se afla in Neuffen, in apropiere de Stuttgart, in partea de sud a Germaniei.

In Romania ne gasim in plin process de consolidare a unei companii, care are ca scop principal de activitate productie, asamblare si proiectare a componentelor si masinilor specifice din gama de produse Bielomatik. Locatia noii companii este in Cluj-Napoca, iar startul efectiv este planificat pentru sfarsitul anului 2013.

Produsele Bielomatik sunt rareori produse de serie cu grad frecvent de repetabilitate din punct de vedere tehnic, aspect care implica o atentie deosebita in consolidarea unei echipe competente. Din acest motiv suntem interesati de a recruta si a aduce in randurile noastre persoane calificate si motivate pentru a pune baza unei echipe performante, care sa se incadreze la rigorile si standardele de productie din Germania.

Locuri de munca bielomatik Romania SRL

bielomatik Romania SRL nu are locuri de munca active. Ultimele joburi postate:


Cluj Napoca Inginerie / Tehnologie, Secretariat / Administrativ, Contabilitate