Website: www.bteam.ro

Despre B-Team Cnsult and Services SRL

B-Team Consult and Services SRL este o companie cu experienta deosebita in materiale de constructii speciale dedicate industriei in mod special, cu o activitate de 9 ani pe piata de profil.
Reprezentam in Romania mai multe societati cu renume din Germania si Cehia ca si multinationale pe domenii specifice, importam si distribuim materiale si echipamente utilizate in industria chimica, energetica, metalurgica, petrochimica si alimentara.
Avem clienti importanti, in mare majoritate in domeniul privat si beneficiem de privilegii de exclusivitate pe intregul teritoriu pentru marea majoritate a produselor.

Suntem activi in domeniul energetic in domenii de viitor in Romania cum este cogenerarea prin furnizarea de echipamente, avem colaborari cu mediul universitar in acest domeniu si ne bazam pe experienta partenerilor nostri externi pentru cladirea unor proiecte pe termen lung.

Apreciem foarte mult dorinta de a invata lucruri noi, dorinta de contribui la cladirea pe baze trainice a unei afaceri pe termen lung, motivatia in a deveni un partener al actionariatului pentru proiecte actuale si viitoare.

Dorim parteneriate solide, sa colaboram si sa angajam personal orientat catre o activitate pe termen mediu si lung, activitate care sa aduca beneficii importante tuturor pe sistemul castig/castig.

Dorim sa cream impreuna valoare, oferind o viziune larga asupra domeniului de afaceri si posibilitatea dezvoltarii personale.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Traian nr. 187-189, ap. 20, sector 2,, Bucuresti