Despre ARNET

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

CU NOI O TINTA FEZABILA: VENIT LA NIVEL EUROPEAN CHIAR IN CONDITII DE CRIZA. Oferta de colaborare la un sistem de afaceri cu nivel inalt de accesibilitate.
Domeniul: Vanzari Directe, Marketing in Echipa, I-commerce, Comert Electronic. Activitati principale: cautare si recrutare de candidati, selectie, formare de echipe, training. Activitati secundare: formare de portofoliu de clienti. Instruire asigurata prin sistem educational performant.
Comisioane si bonusuri motivante in functie de performanta.
Informatii suplimentare pe http://www.oportunitati-afaceri.ro

DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:

Inca de la infiintare, firma noastra si-a propus sa ofere persoanelor cu spirit antreprenorial o oportunitate de afaceri accesibila inclusiv celor fara capital, servicii si produse de cea mai buna calitate care sa corespunda tuturor exigentelor.

Efectuam consultanta in afaceri si in marketing (oportunitati de afaceri), comert electronic (detergenti, cosmetice, suplimente nutritive). Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele colaboratorilor si clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi competitive. Punem foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor colaboratorilor.
Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul colaboratorilor si clientilor nostri, suntem siguri ca fie oferta nostra de colaborare, fie produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.
Daca ne contactati, veti obtine suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta, care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Bucuresti, Str Mitropolit Filaret Nr.75 sector 4, Bucuresti