Despre Alpha Group

De peste 12 ani Alpha Group ajută la modernizarea sistemului de învățământ din Romania. În toți acești ani am promovat carte școlară de cea mai înaltă calitate și am pus umărul la implementarea sistemelor de predare modernă și a echipamentelor TIC.

Am fost printre primii care au introdus tablele interactive în școlile din Romania și vedem cu plăcere că cei care au colaborat cu noi încă din 2001 ne sunt în continuare clienți. Din 2006 până acum aproximativ 2500 de table interactive Mimio și Cleverboard au fost instalate în școli din toată țara atât de noi cât și de partenerii noștri regionali. De-a lungul timpului am fost cei care au revoluționat piața de table interactive din Romania prin serviciile suplimentare oferite gratuit și prin faptul că am redus la jumătate prețurile de achiziție găsite la intrarea noastră pe piață. Garanția extinsa de 5 ani a tablelor și fiabilitate lor poate fi verificată în scoli de oriunde în țară – de exemplu sunt table interactive livrate in 2006 care sunt încă folosite!!

Peste 3800 de videoproiectoare au fost livrate și instalate, marea lor majoritate pot fi găsite în școli din toată țara dar și în birouri și săli de conferință. Și în domeniul sistemelor de prindere pentru videoproiectoare am fost printre pionieri reușind să aducem în țară doar produse de calitate ireproșabilă și de ce să nu ne lăudăm...am reușit și in acest domeniu să coborâm pretul pieței cu cel puțin 50%!

Dacă tot vorbim de videoproiectoare e bine să amintim și de ecranele noastre de proiecție de la Sahara Marea Britanie și Ligra Italia – doi dintre cei mai mari distribuitori de ecrane din Europa. Și la ecrane am reușit să impunem un standard ridicat de calitate odată cu o majoră micșorare a preturilor! Aproximativ 5000 de ecrane de proiecție ( manuale, electrice, cu trepied) de la Alpha Group pot fi găsite în săli de clasă, laboratoare, amfiteatre sau săli de ședință din intreaga țară!

Peste 10000 de table albe și verzi au fost livrate în întreaga țară reușind să ridicăm standardul de calitate și să coborâm prețul găsit pe piața de materiale didactice în momentul pornirii acestei activități! Partenerii noștri din acest domeniu din Marea Britanie, Olanda , Germania și Italia sunt printre cei mai mari producători și distribuitori în branșa tablelor școlare.

Din 2010 am introdus în portofoliul nostru mobilierul școlar. Am terminat anul 2012 cu peste 9000 de seturi mobiler (bancă și scaun) livrate iar anul 2013 a adus un record de peste 12000 seturi. Clienții noștri sunt conștienți acum de calitatea produselor distribuite de noi și aleg în cunoștință de cauză !

Partenerii noștri din domeniul educațional– Mimio S.UA., Sahara Marea Britanie, Magiclass Istrael, Ligra Italia, Califone S.U.A., Alex Ungaria, ASS Germania garantează pentru calitate ireproșabilă a produselor oferite de noi iar noi garantăm pentru cel mai bun raport preț calitate și de servicii post-vânzare ireproșabile!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Holboca 9-11, Iasi