Despre Activ Pharma Star

Activ Pharma, importator unic al tuturor produselor pe care le comercializeaza, este o companie specializata in aducerea si promovarea, in mod responsabil, a celor mai eficiente si ecologice superalimente.

Credem cu tarie ca in productia de superalimente nu trebuie sa existe substante toxice sau substante chimice nocive. Prin urmare, vom fi mereu promotorii produselor de cea mai inalta calitate posibila. Punem un accent deosebit pe agricultura ecologica si pe stabilirea unei relatii directe cu producatorii. Scopul nostru este de a avea preturi etice care faciliteaza mentinerea unui mediu curat si propice pentru a asigura dezvoltarea economica echitabila a tuturor participantilor la acest proces. Noi credem ca succesul economic adevarat ofera beneficii pentru producatori si consumatori iar conservarea biodiversitatii si a bunastarii tuturor fiintelor vii poate fi realizata doar prin aplicarea principiilor comertului echitabil si al antreprenoriatului social. Ne angajam sa investim in dezvoltarea mediului local astfel incat copii nostrii sa poata trai in echilibru si in deplina armonie cu natura.

Avem 4 arii de activitate care ne fac mai puternici si mai competitivi atunci cand vine vorba de oferirea celor mai bune informatii si produse pentru consumatorii nostrii – promovare, distributie, online si retail.

Promovare

Dezvoltam impreuna cu echipa noastra de marketing si de vanzari campanii de promovare pentru majoritate produselor din portofoliul nostru.

Distributie

Acoperim foarte bine Bucurestiul si distribuim activ in toata Romania tuturor clientilor multumiti de rezultatele excelente ale produselor noastre.

Online

Platforma de online shop, www.Natura360.ro, ne ofera posibilitatea de a promova si informa consumatorul asupra celor mai placate modalitati de a se bucura de un stil de viata sanatos.

Retail

Prin intermediul magazinului nostru, Natura360, aflat in Bucuresti, pe Calea Mosilor nr. 189, prezentam in detaliu beneficiile produselor noastre asupra organismului si incercam sa imbunatatim perceptia personala a clientilor nostrii asupra alimentatiei sanatoase, stilului de viata echilibrat si responsabilitatii fata de mediul inconjurator.

Produsele noastre sunt apreciate in toata Europa datorita rezultatelor oferite, iar partenirii nostrii de afaceri ne acorda toata increderea datorita principiilor in care credem.

Calitatea produselor noastre, crescute pe culturi fertile de fermieri priceputi cu experienta in domeniu, reprezinta motorul care ne determina sa evoluam in fiecare zi mai bine si sa schimbam experienta si perceptia personala a clientilor nostrii asupra alimentatie sanatoase.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Stanilesti 34A, Bucuresti