Website: www.cristinne.ro

Despre ABC COSMETICS

este o companie multinationala care a fost infiintata in 1997. Produsele cosmetice care poarta aceasta marca sunt fabricate folosind patentul Aquaftem. Sunt unice ca si compozitie, contin ingrediente exclusive, au actiune interna, patrund in straturile fine ale pielii si actioneaza la nivel celular.
Aquafemul reprezinta o descoperire a ingineriei moleculare care regleaza procesele care au loc la nivelul pielii si incetinesc imbatranirea.
In 1998 a fost achizitionat patentul pentru emulsia Aquaftem, care contine in compozitia sa perflorcarbon, o modalitate de ingrijire a epidermei pe baza de oxigen. Aceasta substanta actioneaza in mod similar cu propria noastra hemoglobina, care stabileste legatura cu oxigenul si apoi il transfera celulelor, sub aceeasi forma in care acestea il consuma din aer.
Aquaftem a devenit componenta principala a cosmeticelor Faberlic. Compania detine 17 patente.
Dupa doar 8 ani de activitate, firma functioneaza cu succes pe plan international, continuand sa se extinda rapid in tot mai multe tari. Este o companie tanara, bine organizata si flexibila. Ofera multe avantaje Consultantilor si Clientilor sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str biserica amzei nr 27, bucuresti, Bucuresti