Despre noi

Myjob este un serviciu de recrutare online care reuneste angajatorii si candidatii, spre beneficiul amandurora. Site-ul Myjob a fost lansat in februarie 2001 si, incepand de atunci, s-a dezvoltat continuu. In noiembrie 2004, Myjob a fost preluat de compania NetBridge, parte a NCH Investment Fund. Astfel, Myjob beneficiaza de intregul suport material si profesional pe care il poate pune la dispozitie o companie internationala de top.

Modul in care companiile din intreaga lume isi recruteaza angajatii se schimba. Noi sprijinim acest proces.

Pentru companii
Aveti nevoie de profesionisti pentru cresterea profitului companiei dumneavoastra? Myjob va ofera o baza de date cu peste 1.150.000 de CV-uri, verificate manual si individual, din care puteti selecta cei mai buni candidati pentru joburile vacante. Profilul fiecarui candidat este supus aprobarii noastre inainte de a putea aplica la pozitiile postate. Sistemul ofera toate instrumentele necesare recrutarii online, insa spre deosebire de celelalte site-uri de recrutare, Myjob ofera atat o acoperire maxima pe internetul romanesc, cat si preturile cele mai mici de pe piata.

Serviciile oferite de Myjob va ofera posibilitatea de a va promova locurile de munca disponibile prin diverse facilitati:

 • aveti la dispozitie instrumente specializate: management eficient al ofertelor, filtrare, ordonare si management al candidaturilor (CV-urilor), instrumente de comunicare (contactarea candidatilor selectati prin interviu online propriu, programarea acestora la interviu);
 • acces deplin la baza noastra de CV-uri. Toate scrisorile de intentie si CV-urile sunt verificate si aprobate de echipa noastra. Astfel, procesul de recrutare este mult simplificat si mai eficient;
 • puteti posta oferte de angajare singuri, simplu si rapid, in cadrul domeniilor relevante pentru fiecare job, iar candidatii pot aplica pentru anunturile care se potrivesc profilelor lor;
 • puteti folosi instrumente de promovare a companiilor si a ofertelor dvs. - Companii recomandate de Myjob, insert de anunturi de angajare in Newsletter, anunturi Top Job si Hot Jobs.

Myjob se adapteaza nevoilor angajatorilor, oferind solutii pentru orice buget. Astfel, serviciile destinate companiilor au preturi imbatabile. Vedeti oferta aici!

Pentru candidati
Myjob este un prieten de nadejde pe care te poti baza oricand. Iti vom oferi mai mult decat oportunitati de angajare. Suntem mereu aproape de tine cu asistenta, cu felicitari sau cu un sfat pentru urmatoarea incercare.

In cadrul site-ului Myjob:

 • poti filtra ofertele in functie de criterii multiple;
 • iti poti actualiza CV-urile oricand, iar acestea vor fi modificate automat si in conturile angajatorilor pentru ale caror oferte de angajare au aplicat anterior;
 • te poti compara GRATUIT cu alti candidati in domeniul de interes. Pentru detalii, clic aici!
 • iti poti creste sansele de angajare prin serviciile Myjob;
 • beneficiezi de sfaturi si asistenta din partea specialistilor nostri pe parcursul procesului de angajare.

Noi credem in:

 • Profesionalism recunoscut de utilizatorii (candidati si angajatori) care ne acorda increderea lor.
 • Spirit de echipa: ascultam, dialogam, invatam din diferentele de opinie pentru a fi mai eficienti impreuna.
 • Inovatie: zi dupa zi, suntem atenti la tine, iti anticipam nevoile si le raspundem creand ceva pe masura asteptarilor.
 • Onestitate: suntem transparenti si directi, pentru a castiga si pastra respectul fiecaruia.

Contact

Pentru candidati
E-mail: contact@myjob.ro

Pentru companii E-mail: angajatori@myjob.ro

Adresa:
B-dul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, parter, sector 2, Bucuresti