< Inapoi la Stiri

Vrei sa faci o schimbare in cariera?

Postat de Myjob la data de 5 decembrie 2006

¿Singurul lucru constant din viata noastra este schimbarea¿
Te-ai decis. Vrei ceva mai mult. Poate ca nu esti foarte bine pus in valoare, poate nu te simti destul de responsabilizat, recompensat sau pur si simplu nu mai poti evolua pe pozitia pe care esti. Exista cel putin 2 posibilitati de a rezolva problema. De a schimba responsabilitatile si pozitia in aceeasi companie sau de a trece intr-o alta companie.
De asemenea o metoda foarte buna de evaluare a actualui loc de munca ar fi : ¿Ma vad fericit peste 3 ani de zile facand ceea fac acum?¿. Daca raspunsul este ¿nu¿ e timpul sa te gandesti la ce vrei sa faci.
Ai putea sa pleci de la urmatoarele premise :

Nu exista esec, ci numai feedback
Sunt persoane care ar putea interpreta o experienta mai putin reusita intr-o companie ca un esec. Richard Bandler sustine ca orice experienta am avea, ea poate fi interpretata constructiv, invatand din ea. Aceasta schimbare de interpretare ne poate ajuta foarte mult. Pentru ca lucrurile care s-au intamplat nu le putem schimba. In schimb putem invata din ele, incercand sa nu mai repetam aceleasi greseli sau incercand sa facem lucrurile mai bine.

Ce imi doresc (ce e important pentru mine ) de la viitorul meu loc de munca/ pozitie ? In functie de raspunsurile la aceasta intrebare pot sa fac un profil al pozitiei si al companiei pe care mi-o doresc.

Care sunt valorile mele ? In ce cred eu ? ¿ In functie de raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa caut o companie care sa se potriveasca si in care sa ma pot integra mai usor. Este evident ca este mult mai greu sa ma integrez intr-o companie care incurajeaza valori total diferite de ale mele.

Citeste continuarea articolului

Alianta Samsung- Microsoft da roade

Samsung Electronics Co si Microsoft Corp. au lansat astazi primul telefon mobil care foloseste tehnologia wireless de mare viteza HSDPA (high-speed downlink packet access). Reprezentantii celor doua companii sustin ca modelul Samsung Ultra Messaging i600 este cel mai subtire mobil 3G si primul model care suporta aplicatii Web precum podcasts si RSS Feeder.


Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Pasiunea pentru jocuri nu cunoaste limite
A donat sange pentru 260 de vieti
Ce posturi lipsesc sau pot lipsi din executiv

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti