< Inapoi la Stiri

Ce sa faci ca sa primesti o marire de salariu

Postat de Myjob la data de 21 noiembrie 2006

Se intampla ca dupa o perioada de timp sa constati ca salariul iti este ¿depasit¿ de nevoile cotidiene si parca o marire a acestuia n-ar strica deloc. Dar cum sa faci ca dorinta ta sa devina realitate? Nimic mai simplu, te duci la sef si ii spui ca vrei mai mult! Insa, inainte de a face acest pas, tine cont de cateva ¿amanunte¿ care sa te ajute ca atunci cand vei iesi din biroul sefului sa fi fericit si cu bani mai multi in buzunar.

1.Trebuie sa fi hotarat 100% ca vrei ca salariul tau sa mai creasca un pic. In cazul in care simti ca totusi nu meriti o astfel de marire risti ca in fata sefului sa ai o atitudine de ezitare care nu va fi deloc in favoarea ta;

2.Inainte de a te duce la sef sa-i ceri mai multi bani analizeaza-ti mai bine activitatea, rezultatele si planurile. Cheia succesului este planificarea! Nu te duce nepregatit! Trebuie sa ai la indemana rapoarte, statistici care sa-ti sustina cererea dar, atentie, nu trebuie, in expunerea ta, sa fi agresiv. Incearca sa ai o conversatie degajata cu seful, sa glumesti si doar daca el iti cere argumente tu sa i le oferi. Daca te duci la el si ii trantesti pe birou un teanc de hartii ¿doveditoare¿ risti ca seful tau sa se infurie si sa nu-ti acorde marirea;

3.Intereseaza-te care este media salariilor care se ofera pe piata de munca pentru postul pe care tu il ocupi. In cazul in care, salariul tau este egal sau mai mic decat acesta, te poti duce cu mai multa incredere la sef. Insa, daca tu ai un salariu destul de mare, sansele ca o marire sa se accepte sunt mult mai mici.
Citeste continuarea articolului

Incidente intre pompieri si fortele de ordine la Paris

Pompierii, in tinuta de lupta cu focul si cu castile pe cap, au manifestat la Paris cerand restabilirea unei prime lunare de 72 de euro si posibilitatea pensionarii la 55 de ani cu pensie intreaga. Incidentele au izbucnit in cursul dupa-amiezii, cand pompierii au incercat sa forteze un baraj al jandarmilor langa Gara Austerlitz, pentru a patrunde in centrul Parisului. Manifestantii au plecat in jurul orei 14.00 din piata Denfert-Rochereau si urmau sa se indrepte spre piata Nation, trecand pe la Gara Austerlitz si piata Bastiliei.
Citeste continuarea articolului

Alte recomandari

Privatizarea Societatii Nationale de Radiocomunicatii SA
Oradean, sef la Microsoft pe Europa de Sud-Est
BMW Hydrogen 7 - masina care nu polueaza

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti