< Inapoi la Comunicate

Myjob: Pe locuri, fiti gata...upload CV!

Postat de Myjob la data de 30 octombrie 2008

Myjob simplifica recrutarea online! Site-ul a lansat de curand o noua facilitate care fluidizeaza atat procesul de aplicare la un job, cat si selectia ulterioara. Este vorba despre optiunea upload CV ce presupune incarcarea instant pe Myjob a unui curriculum vitae redactat in format Word.

Astfel, Myjob ofera candidatilor posibilitatea sa-si posteze un CV complet si verificat direct pe site, ceea ce aduce o serie de avantaje evidente. Pentru inceput, se reduce timpul petrecut online pentru aplicarea la joburile dorite. In plus, optiunea upload CV permite personalizarea prezentarii candidatului, tinand cont de abilitatile si experienta acestuia. Aplicantul la job poate sublinia un atu personal sau altul, in functie de cerinte.

Facilitatea upload CV favorizeaza atat candidatii la un nivel superior de cariera care au acum ocazia sa se puna mai bine in valoare, cat si candidatii mai putin experimentati sau cu abilitati reduse in operarea pe internet. Acestia din urma nu mai sunt conditionati de cerintele formularului de curriculum vitae din site si pot candida cu propriul CV la joburile dorite.

Dar nu numai candidatii sunt avantajati de lansarea optiunii upload CV, ci si companiile. Angajatorii vor beneficia de o baza de date Myjob mult imbogatita prin simplificarea procesului de aplicare pentru solicitantii de locuri de munca. Astfel, companiile vor avea acces la mai multe CV-uri, iar baza de selectie pentru joburile disponibile va oferi mai multe sanse la o alegere optima din partea recrutorilor.

Cu lansarea facilitatii upload CV, Myjob continua sa fie un partener profesionist in recrutarea online atat pentru specialisti, cat si pentru companiile de top din Romania.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti