< Inapoi la Comunicate

MyJob.ro a dat startul Targului Online de Joburi editia 2006

Postat de Myjob la data de 14 septembrie 2006

In primele 24 de ore, peste 20.000 de vizitatori au accesat ofertele celor peste 400 de companii inscrise, inca din prima zi, la eveniment.

Portalul de recrutare cu cea mai mare acoperire pe Internet, www.MyJob.ro a dat startul celui mai mare targ de locuri de munca al anului. Peste 500.000 de vizitatori sunt asteptati sa acceseze ofertele companiilor participante la Targul Online de Joburi MySuperJob, eveniment care se defasoara in perioada 13 septembrie - 15 octombrie 2006.

"Targul joburi organizat de www.MyJob.ro are un caracter national. Ofertele de locuri de munca acopera toate orasele din tara, permitand astfel candidatilor accesul la companii cu sedii si filiale pe tot teritoriul Romaniei. Mai mult, spre deosebire de targurile de joburi traditionale, unde intervin costuri de inchirierea standurilor, materialele de prezentare, plata personalului etc, targul online organizat de www.MyJob.ro este gratuit pentru toti participantii. In plus, CV-urile au o forma standard, sunt deja filtrate si ordonate automat." ne-a declarat Monica Florica, Project Manager MyJob.ro.

La toate aceste avantaje se adauga si faptul ca, prin intermediul serviciului de ultima generatie implementat de catre MyJob.ro, in premiera pe piata recrutarilor din Romania, angajatorii primesc, intr-un interval de doar cateva secunde, lista candidatilor care corespund cel mai bine cerintelor lor, impreuna cu datele de contact ale acestora. Nu exista o limita a numarului firmelor participante sau a numarului candidatilor.

"Internetul face posibila participarea tuturor celor interesati, de acasa, de la birou sau de la un internet cafe. Prin intermediul Targului Online de Joburi, www.MyJob.ro isi propune sa eficientizeze si sa dinamizeze piata muncii din Romania. Nu dorim sa facem promisiuni candidatilor. Ceea ce dorim este sa ii ajutam sa-si atinga visurile. Si, pentru a parafraza o urare la moda, le dorim sa fie platiti bine", a mai afirmat Monica Florica.

Fiecare companie participanta la targul de joburi organizat de www.MyJob.ro beneficiaza gratuit de un stand virtual propriu, stand care contine o prezentare a companiei, domeniile in care angajeaza pe viitor si posturile disponibile. Prin intermediul acestor standuri virtuale, accesand www.MyJob.ro candidatii isi pot trimite CV-urile direct spre departamentele in cadrul carora intentioneaza sa se angajeze.


MyJob

www.MyJob.ro este serviciul de recrutare online si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire in Romania. In patru ani de activitate online, sute de mii de candidati si-au introdus CV-urile in formatul electronic www.MyJob.ro si mii de angajatori le-au oferit locuri de munca in toate domeniile.

netBridge

Serviciul de recrutare online MyJob este oferit de netBridge, companie dedicata dezvoltarii internetului, atat in Romania cat si in plan international. In Romania, netBridge mai dezvolta, intre altele: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, www.Boom.ro - principalul serviciu de publicitate prin internet, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de comert electronic, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management.

Pentru o lista detaliata a serviciilor netBridge, va invitam sa accesati pagina www.netBridge.ro

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti