ACORD DE UTILIZARE

Preambul

1. Acest acord de utilizare (denumit in continuare "Acordul") se aplica site-ului nostru www.myjob.ro si contine reguli obligatorii aplicabile oricarei / oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre S.C. Netbridge Services S.R.L. (denumita in continuare "Myjob").

 

2. Prin "utilizator" se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza site-ul www.myjob.ro, indiferent de motiv.

 

3. Myjob.ro este vizibil pentru toti utilizatorii care acceseaza site-ul, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator / adresa de e-mail si parola. Odata inregistrat ca utilizator pe site-ul myjob.ro, veti beneficia de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site.

 

4. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile si / sau informatiilor oferite de catre Myjob semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul Acord si a oricaror modificarii ale acestuia.

 

5. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termeni si conditii au fost modificate. Daca schimbarile eventuale din Termeni si conditii nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra, va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil catre Netbridge Services S.R.L. folosind sectiunea "Contact". Utilizarea in continuare a site-ului valoreaza acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii.

 

1. Prezentarea serviciilor

 

1.1. Myjob va ofera, prin intermediul site-ului www.myjob.ro, in conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la servicii de recrutare online, bloguri, forum si articole de specialitate.

 

1.2. Utilizatorii accepta in mod expres ca, utilizand serviciile Myjob, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de utilizarea site-ului sau mesaje de felicitare.

 

2. Informatii despre inregistrarea pe site

 

2.1. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre Myjob, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare.

 

2.2. La inregistrare, Myjob poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs. sau despre companie, informatii / optiuni privind facturarea serviciilor (daca este cazul), numar de telefon.

 

2.3. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii in contul Myjob.

 

2.4. Pentru a folosi serviciile oferite de catre Myjob, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete si actuale si exacte despre ei, asa cum este cerut in formularul de inregistrare. Myjob isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens.

 

2.5. Ulterior inregistrarii, accesul la cont, atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, se realizeaza prin adresa de e-mail si prin parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui userul sau parola. Myjob nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe "Iesire" din contul dvs., forum-ul sau alte servicii online oferite de Myjob, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de Myjob. Myjob nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

 

3. Notă de informare privind protectia datelor cu caracter personal

 

3.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Netbridge Services S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul furnizarii serviciilor de selectie si plasare forta de munca, in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.

 

3.2. La optiunea dvs., ne furnizati datele personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului myjob.ro de catre S.C Netbridge Services S.R.L. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului

 

3.3. Prin intermediul facilitatilor oferite in site, aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de societatea noastra.

 

3.4. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Netbridge Services si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, angajatorului/potentialului angajator al persoanei vizate si/sau agentiilor de selectie si plasare a fortei de munca.

 

3.5. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. Netbridge Services S.R.L.

 

3.6. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi fie prin posta scrisa la adresa S.C. Netbridge Services S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, et. 3, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa Myjob", fie prin e-mail la adresa office@myjob.ro.

 

3.7. Netbridge Services S.R.L. este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 12042, 28503, 32916, 26348, 12041, 28488 si 12040.

 

4. CV-urile candidatilor

 

4.1. Avand in vedere ca obiectul principal de activitate al site-ului este recrutarea online, informatiile din CV-uri pot fi divulgate in urmatoarele situatii:

 • - de catre candidat, in momentul aplicarii la un job postat pe site sau prin selectarea cv-ului ca fiind public;
 • - angajatorului sau potentialului angajator al persoanei vizate;
 • - agentiilor de selectie sau plasare a fortei de munca.

 

4.2. Utilizatorii site-ului cu statut de candidat pot alege sa isi ascunda datele personale fata de anumite companii sau pot declara un CV ca fiind confidential pentru orice companie. Myjob nu poate fi facuta raspunzatoare, in niciun mod si in nicio masura, pentru dezvaluirea oricaror informatiil catre companii daca CV-ul nu este Ascuns sau Blocat pentru anumite companii.

 

4.3. In privinta informatiilor furnizate de candidati, acestia pot opta ca statusul CV-ului personal sa fie unul din urmatoarele:

 

 • a) Ascuns: CV-ul poate fi vizualizat integral numai de catre companiile carora utilizatorul il trimite personal. CV-ul nu va aparea partial sau integral in nicio cautare initiata de vreo alta firma sau in lista publica de CV-uri. La crearea unui CV acesta este predefinit ca fiind public;
 •  

 • b) Blocat fata de anumite companii: CV-ul nu poate fi vizualizat de companii fata de care ati decis sa ascundeti CV-ul;
 •  

 • c) Vizibil: CV-ul poate fi vizualizat integral, mai putin urmatoarele date: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, fotografie; la CV-urile publice are acces orice utilizator, inclusiv tertii care nu sunt inregistrati pe site. Daca doresc, utilizatorii cu cont de companie pot debloca datele de contact prin achitarea unei taxe speciale. CV-ul vizibil ofera mai multe oportunitati de angajare candidatilor deoarece CV-ul poate fi vizualizat de un numar mult mai mare de companii.

 

4.4. Utilizatorii isi declara acceptul ca, in urma setarii CV-ului conform prevederilor art. 4.3. de mai sus, informatiile din CV:

 

 • a) sa fie vizualizate de catre companiile carora utilizatorul le transmite CV-ul;
 •  

 • b) sa poata fi vizualizate de toate companiile, exceptand companiile fata de care a declarat CV-ul ascuns;
 •  

 • c) sa fie vizibile fata de toti utilizatorii, exceptand urmatoarele date care pot fi vizualizate numai in urma deblocarii lor: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, fotografie.

5. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

 

5.1. Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dvs. privind utilizarea serviciilor trebuie sa fie adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati Myjob despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. In situatia in care informatiile furnizate de catre dvs. nu sunt adevarate, exacte sau complete, Myjob isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul.

 

5.2. Myjob este un portal unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe site sau le publicati pe bloguri. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

 

 • a) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
 •  

 • b) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului www.myjob.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul www.myjob.ro;
 •  

 • c) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile site-ului www.myjob.ro sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Myjob;
 •  

 • d) nu puteti publica material rasist, xenofob, antisemit, discriminator si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc;
 •  

 • e) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;
 •  

 • f) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate;
 •  

 • g) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
 •  

 • h) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
 •  

 • i) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;
 •  

 • j) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;
 •  

 • k) sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el) si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale site-ului www.myjob.ro, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea Myjob si / sau a tertei parti, dupa caz;

 

5.3. Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral Myjob.ro in cazul producerii oricarui prejudiciu.

 

5.4. Nu veti copia, vinde, redistribui, inchiria sau subinchiria sau realiza orice alta actiune de natura a transfera contul dumneavoastra de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. in legatura cu activarea contului de utilizator, catre nici o terta parte, fara acordul expres si anterior al Myjob.

 

5.5. Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord.

 

5.6. Anunturile pot fi afisate pe www.myjob.ro pe o perioada de 30 de zile. Dupa aceasta perioada anunturile pot fi repostate. Inainte de expirarea acestora, Myjob va informa prin e-mail data la care va expira anuntul si va invita compania sa il reposteze daca aceasta considera ca este necesar.

 

5.7. Anunturile Standard gratuite au acelasi regim de valabilitate in timp ca si anunturile cu plata. Companiile pot afisa oricate anunturi Standard, cu conditia ca acestea sa nu fie repostate intr-un interval mai mic de 30 de zile. Totodata, companiile care publica anunturi Standard au acces gratuit la vizualizarea a 5 CV-uri cu date de contact, la alegere dintre CV-urile primite ca aplicatii. In cadrul anunturilor standard gratuite nu aveti dreptul sa introduceti link-uri care trimit catre pagini de internet unde candidatii pot aplica la job-uri ori adrese de e-mail la care se pot trimite CV-uri. Myjob isi rezerva dreptul de a modera/suspenda anunturile contrare politicii enuntate. De asemenea, Myjob are dreptul de a suspenda contul de companie sau anunturile care nu respecta prevederile declarare in prezentul Acord de utilizare. Myjob nu accepta publicarea anunturilor din categoria MLM/Colaborari si Entertainment/Hostess/Sampling, nici gratuit, nici cu plata. Totodata, Myjob isi rezerva dreptul de a suspenda contul companiei in cazul introducerii succesive a 3 anunturi nepermise.

 

5.8. In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. lui Myjob sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

 

5.9. Contul de credit Myjob poate fi folosit de persoane fizice sau juridice care doresc sa achizitioneze servicii contra cost din zona Myjob pentru companii.

Modalitatile de alimentare a contului de credit Myjob sunt urmatoarele:

 

Ordin de plata

Alimentarea contului de credit prin ordin de plata se poate face atat de persoanele fizice, cat si de persoanele juridice de la sediul oricarei sucursale de banca din Romania.

In mod normal alimentarea contului de credit se va face in maximum 3 zile lucratoare de la efectuarea ordinului de plata.

Pentru o confirmare mai rapida a platii prin ordin de plata, va rugam sa trimiteti o copie a acestuia la adresa angajatori@myjob.ro

 

Card de credit/debit

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre partenerul nostru www.epayment.ro prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Alimentarea contului de credit prin acest procedeu este disponibila atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care poseda carduri emise in numele firmei. Sumele selectate se vor regasi instant in contul de credit Myjob.

Pentru platile cu carduri credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau ale partenrilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Toate informatiile cerute in cadrul formularului de comanda sunt in conformitate cu legea romana si sunt necesare pentru finalizarea cu succes a platii.

Datele despre card sunt introduse direct in sistemele bancii. In cazul cardurilor emise sub sigla altor organizatii, stocarea acestor informatii se face criptat, folosindu-se algoritmi proprii de criptare, pe medii care sunt fizic separate de mediile cu acces on-line. Stocarea se face doar pe durata maxima in care un refuz la plata poate fi initiat de catre client.

 

5.10. Limita de alimentare

Limita minima de alimentare a contului de credit Myjob este de 2 euro, iar cea maxima de 5000 de euro, iar termenul in care puteti folosi acesti bani pentru achizitionarea de servicii in site-ul Myjob este nelimitat.

Myjob nu percepe comisione, iar plata serviciilor se face instant atunci cand folositi contul de credit.

 

5.11. Limita de overdraft

Limita de overdraft pe care o puteti folosi in cadrul contului de credit este de cel mult 15 euro. Sunteti obligati sa achitati aceasta suma in termen de maximum 30 de zile de la data scadenta. In situatia in care dumneavoastra nu achitati creditul prevazut mai sus, Myjob isi rezerva obligatia de a va suspenda contul companiei pana la achitarea integrala a creditului.

6. Servicii oferite contra cost

 

6.1. La optiunea dvs., puteti beneficia, contra cost, de serviciile suplimentare oferite de catre Myjob.

 

6.2. Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati afisate pe site in momentul solicitarii serviciului, trebuie realizate in lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se da cursul BNR din ziua efectuarii platii.

 

6.3. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Myjob.

 

6.4. Prin solicitarea serviciilor suplimentare oferite contra cost, acceptati si sunteti de acord ca, daca doriti sa renuntati la furnizarea serviciului, pentru ca aceasta renuntare sa fie una efectiva, va trebui sa fie realizata INAINTE de momentul de inceput al unei noi perioade de abonament. Aceasta regula este foarte importanta mai ales atunci cand ati optat pentru plata cu card a serviciilor, cand plata se realizeaza prin tragerea automata, la intervalele de timp specificate de dumneavoastra, a sumelor reprezentand plata.

 

6.5. In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

 

6.6. Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere la plata sumelor de bani catre Myjob va constitui o incalcare a prevederilor prezentului Acord.

 

6.7. In situatia in care ati optat pentru plata serviciilor furnizate de noi prin intermediul unei carti de debit / credit, trebuie sa stiti ca Myjob nu stocheaza, nu retine, nu proceseaza si nu acceseaza informatiile furnizate de dumneavoastra cu privire la cartea de credit / debit. In acest caz, tranzactia este realizata prin intermediul unui tert, respectiv PayCheck.

 

6.8. Myjob isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul serviciilor, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizator.

 

6.9. Noile preturi vor deveni efective de la momentul primului termen de plata impus de catre Myjob utilizatorilor sai.

 

7. Plata prin SMS

 

7.1. Plata prin SMS pentru serviciul Curier CV se poate face de catre persoanele fizice de peste 18 ani, cu ajutorul unui terminal gsm (telefon mobil) prin trimiterea la numerele de telefon dedicate:

 • - 7788 (valabil numai in reteaua Vodafone) si 7565 (valabil numai in reteaua Orange) pentru plata de 10 EUR plus TVA
a unui mesaj SMS cu continut personalizat (codul specificat in pagina serviciului).

 

7.2. Plata prin SMS pentru serviciul Top CV se poate face de catre persoanele fizice de peste 18 ani, cu ajutorul unui terminal gsm (telefon mobil) prin trimiterea la numerele de telefon dedicate:

 • - 7788 (valabil numai in reteaua Vodafone) si 7565 (valabil numai in reteaua Orange) pentru plata de 10 EUR plus TVA (Top CV)
a unui mesaj SMS cu continut personalizat (codul specificat in pagina serviciului).

 

7.3. Plata prin SMS pentru serviciul Aplicatie Top se poate face de catre persoanele fizice de peste 18 ani, cu ajutorul unui terminal gsm (telefon mobil) prin trimiterea la numerul de telefon dedicat:

 • - 1259 (valabil in retelele Orange si Vodafone) pentru plata de 2 EUR plus TVA (Aplicatie Top) a unui mesaj SMS cu continut personalizat (codul specificat in pagina serviciului).

 

7.4. Plata comenzii corespunzatoare unuia dintre serviciile Curier CV, Top CV sau Aplicatie Top se face automat, prin trimiterea codului prin SMS. Acest serviciu este disponibil in retelele Orange si Vodafone.

 

7.5. Myjob nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de plata prin SMS oferit de furnizorul de servicii de telefonie mobila, precum si pentru orice fel de eroare si/sau frauda decurgand din sau in legatura cu acest serviciu.

 

8. Declinarea raspunderii

 

8.1. In scopul respectarii prevederilor legale in materie, a drepturilor Myjob si / sau a tertelor parti si pentru o cat mai buna derulare a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.myjob.ro, Myjob are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii, care nu pot fi cenzurate in niciun mod de catre utilizatori sau orice terte persoane sau autoritati, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice mod accesul anumitor persoane la toate si / sau orice servicii, informatii, comentarii, bloguri, forum, sectiuni ale site-ului, daca Myjob decide ca acestea, tinand cont de conduita utilizatorului pe site, precum si tinand cont de oricare alte criterii proprii ale Organizatorului, care nu pot fi cenzurate in niciun fel de catre terte persoane, pun sau pot pune in pericol buna functionare a Serviciilor, incalca sau pot incalca in orice mod termenii prezentului Acord, prevederile legale in vigoare si/sau drepturile unei terte parti. Myjob are dreptul, nu si obligatia, de a aplica masurile mai sus mentionate, astfel ca are dreptul de a refuza orice solicitare a unei terte persoane sau autoritati de a aplica oricare dintre aceste masuri.

 

8.2. Myjob nu ofera nicio garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii inregistrati, inclusiv pentru continutul postat de catre utilizatori pe bloguri. Myjob nu isi asuma raspunderea pentru schimbarile de pret la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale pentru pierderi de profit, posibilitati de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului. De asemenea, Myjob nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod sau alte proprietati distructive.

 

8.3. Myjob nu garanteaza ca datele din CV-uri sau din anunturile companiilor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca sunt complete. Myjob nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau serviciilor oferite prin intermediul acestui site.

 

8.4. Site-ul Myjob.ro poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece Myjob nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca Myjob nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

 

8.5. Este posibil ca pe site-ul www.myjob.ro sa existe materiale publicitare, inclusiv bannere sau concursuri, dar fara a se limita la acestea, care sa apartina unor terte companii. Acestea pot colecta prin cookie-uri aceleasi informatii pe care le colecteaza si Myjob. Acolo unde se aplica, in paginile de colectare a datelor cu caracter personal de catre terte companii, vor exista linkuri catre Politica de Confidentialitate a acestora, dar Myjob nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere sau a politicilor lor de confidentialitate.

 

9. Drepturi de autor

 

9.1. Continutul si elementele de grafica ale site-ului www.myjob.ro, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin Myjob si partenerilor sai si reprezinta Continutul Myjob.

 

9.2. In completare, site-ul beneficiaza de contributia utilizatorilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin reviews, comentarii, bloguri, etc.). Myjob selecteaza continutul primit de la membrii site-ului cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Site-ul Myjob nu poate fi tinuta responsabila pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul site-ului, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

 

9.3. Myjob nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemnea materiale , dvs. sunteti de acord sa acordati Myjob permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al Myjob. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus

 

10. Oferirea serviciului "asa cum este"

 

10.1. Serviciile oferite de catre Myjob sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea Myjob in legatura cu acestea.

 

10.2. Myjob nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. Myjob nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

 

10.3. Myjob nu ofera niciun fel de garantie referitoare la orice serviciu furnizat prin intermediul site-ului. Myjob nu poate fi trasa la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea datelor din CV-uri sau anunturi, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta CV-urilor, anunturilor sau comentariilor publicate pe site sau aflate in orice alta legatura cu acestea.

 

10.4. Testul de inteligenta de pe site-ul Myjob nu este un test IQ si nu genereaza, in urma rezolvarii lui, un coefient de inteligenta. El este un test de inteligenta bidimensional (masoara aptitudinile de inteligenta verbala si logico-matematica) si nu este acreditat. Testul de inteligenta Myjob reprezinta doar un instrument de selectare a candidatilor si poate fi utilizat doar de persoanele care au un cont de candidat pe site-ul Myjob. Rezultatul testului este confidential si poate fi facut public doar la dorinta utilizatorului.

 

10.5. Prin accesarea site-ului www.myjob.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere Myjob pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din prezentul Acord.

 

11. Clauze finale

 

11.1. Myjob isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe www.myjob.ro, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

 

11.2. Myjob isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe site orice CV, anunt, comentariu sau orice material postat sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre Myjob dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care Myjob considera ca utilizatorul a incalcat prevederile din prezentul Acord de utilizare ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care Myjob va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens. Totodata, Myjob nu are nicio obligatie de a returna banii platiti de utilizator pentru materialul publicat (anunt, CV etc.) atat timp cat acesta din urma contravine regulilor stabilite prin prezentul Acord.

 

11.3. Utilizatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile oferite de catre Myjob semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul Acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.

 

11.4. Prezentul acord este supus legii romane. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii instantei competente potrivit legii de pe raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

 

11.5. Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul Acord, orice corespondenta trebuie trimisa: pentru Myjob - la e-mail-ul office@myjob.ro, iar pentru dvs. - la adresa de e-mail furnizata la inregistrare.