Asistenta clienti
Esti candidat? Cauta job
Locuri de munca

Best Places to Work in IT 2012

Proiect anual de traditie al Computerworld USA, Best Places to Work in IT a ajuns si in Romania.

 

Inscrieti-va compania in primul proiect al celor mai bune locuri de munca in IT din Romania.

Primul proiect national al Computerworld Romania dedicat profesionistilor in IT

Computerworld Romania analizeaza, alaturi de Myjob, piata profesionistilor in IT si perspectivele lor de cariera atat in companiile de IT, cat si in organizatii cu departamente de IT bine reprezentate. Ne propunem sa realizam o analiza ampla a modului in care este perceputa munca, organizatia si posibilitatile de evolutie profesionala pe care noile generatii de IT-isti le au.

In acest context, "Best Places to Work in IT" este, in ultima instanta, o definire a profilului ideal al departamentului IT, dar si al companiilor de IT, pentru a ajuta organizatiile sa analizeze modul in care se raporteaza la acesta.

In mod concret, proiectul se va desfasura in patru etape:

1. In prima etapa companiile se vor inregistra in cadrul proiectului.

2. In cea de-a doua etapa o persoana desemnata din cadrul departamentului de HR va primi si completa un chestionar ce va avea in vedere satisfactia angajatilor la locul de munca.

3. In cea de-a treia etapa angajatii companiei/departamentului de IT vor primi si completa la randul lor un chestionar despre satisfactia la locul de munca. Astfel se vor putea pune in oglinda informatiile primite din ambele parti.

4. In ultima etapa companiile participante vor primi un raport in care vor fi prezentate profilul individual al organizatiei si un rezumat al profilului ideal rezultat in urma studiului.



Rezultatele proiectului

Raportul final si un amplu material cu rezultatele cercetarii se vor publica ca supliment la editia lunii septembrie a publicatiei Computerworld Romania si se vor distribui la toate evenimentele aferente pe care le vom organiza in lunile septembrie, octombrie si noiembrie. In ultima decada a lunii septembrie va avea loc si Evenimentul "Best Places to Work in IT", in cadrul evenimentului "Romania IT - oportunitati de cariera pentru urmatorii ani".

Va invitam sa ne fiti parteneri la acest eveniment-premiera pe piata romaneasca de IT si sa incepem impreuna un proiect care va raspunde multor intrebari cu privire la cum percep angajatii din departamentul IT munca, organizatia si posibilitatile de avansare in cariera.

Cui se adreseaza?

Angajatorilor IT - companii de IT si organizatii cu departamente IT bine reprezentate. Practic, este adresat departamentelor HR sau companiilor de recrutare care pot vedea pozitionarea pe piata fata de concurenta si pot alcatui proiecte de interventie organizationala in cadrul departamentului de IT bazate pe rezultatele acestui proiect.

Specialistilor IT - persoanelor interesate de evolutia pietei IT si de oportunitatile de cariera din acest domeniu.

 

De ce sa va inscrieti - beneficii

Participarea la "Best Places to Work in IT" este utila atat pentru cultura organizationala, cat si pentru imaginea companiei.

Beneficii interne

  • Beneficiati de un chestionar gratuit pe care il puteti folosi ca instrument de diagnoza in cadrul departamentului;
  • informatiile sunt confidentiale si la ele vor avea acces doar partenerii (cei care au creat si interpretat chestionarul) si compania;
  • Puteti alcatui proiecte de interventie organizationala in cadrul departamentului de IT pe baza rezultatelor obtinute;
  • Puteti participa si la editia a doua si analiza schimbarile aparute intre timp.

Beneficii externe

  • Vedeti pozitionarea in piata fata de concurenta;
  • Cresteti vizibilitatea companiei in randul viitorilor angajati si in mediul de afaceri;
  • Puteti castiga premii pentru participanti;
  • Puteti participa in cadrul conferintei in calitate de speakeri;
  • Primiti bilete de acces la eveniment.