Specialist Colectare Debite

Baneasa Developments SRL

28-07-2020 | EXPIRA LA 08-08-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planificarea si implementarea etapelor de colectare, precum si urmarirea debitelor restante

- Contactarea clientilor in vederea recuperarii sumelor datorate

- Mentinerea actualizata a bazei de date interna cu clientii noi si cu cei existenti

- Negocierea termenelor si conditiilor de plata

- Monitorizarea incasarilor inregistrate de catre clienti si identificarea masurilor care se impun

- Asigurarea de suport departamentelor marketing, financiar si juridic

- Crearea rapoartelor şi analizelor cu privire la activitatea de colectare

- Alte activitati de suport


CERINTE

Absolvent de studii superioare (domeniul economic reprezinta un atu)

Preferabil minim 2 ani experienta anterioara pe aceeasi pozitie

Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul- Microsoft Office (in special Excel)

Experienţă anterioară în utilizarea sistemului ERP NAVISION constituie un avantaj

Excelente abilitati de comunicare si negociere

Diplomatie

Abilitati numerice

Acuratete si buna organizare

Cunoasterea limbii engleze - nivel mediu


BENEFICII OFERITE

- Posibilitate de dezvoltare profesionala prin instruiri specifice.
- Oportunitati de promovare in cadrul companiei.
- Conditii de munca excelente intr-un mediu de lucru dinamic, provocator si placut.
- Pachet salarial complex: decontare transport (abonament STB si METROREX/ carburant), tichete de masa, bonus anual de performanta, tichete de vacanta si multe alte beneficii.

Aplicand pentru acest post, acceptati declaratia de confidentialitate Baneasa Developments.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Baneasa Developments in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Baneasa Developments a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 4 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania Baneasa Developments.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

Doar candidatii selectati vor fi contactati.

Toate aplicatiile vor fi tratate cu confidentialitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Băneasa Developments înseamnă o combinaţie unică de dezvoltări imobiliare, management de centru comercial şi un spațiu impresionant de divertisment. Toate aceste activități sunt concentrate pe Platforma Comercială Băneasa, o platformă comercială şi imobiliară de amploare situată în nordul Bucureştiului (cea mai dezvoltată zonă a oraşului, care înregistrează cel mai mare venit pe cap de locuitor). Se află în proximitatea celei mai circulate șosele a ţării şi pe drumul către Aeroportul Internaţional Otopeni.

Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, “bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România”, Băneasa Developments se poziţiona ca o importantă destinaţie comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006.

Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria oferă o experienţă de top în retail-ul din România, cu peste 300 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante premium şi cafenele rafinate. Un mix de succes, ce transformă Băneasa Shopping City în prima alegere a românilor pentru o experiență unică de shopping.

În toți aceşti ani, am reuşit să construim o comunitate de clienţi aparte, care se remarcă din mulţime prin aşteptările lor ridicate, stilul de viaţă original, alegerile vestimentare şi formele alese de divertisment.

Băneasa Developments se implică în viețile a milioane de oameni în fiecare an, fie că sunt angajați, clienți, furnizori, parteneri sau membri ai comunității. Am înțeles dintotdeauna că succesul nostru depinde în cele din urmă de sănătatea și prosperitatea comunității în care ne desfășurăm activitatea, prin urmare căutăm să avem un impact social și economic semnificativ, atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru întreaga societate.