Senior Auditor Intern

HUMANGEST GROUP

09-05-2013 | EXPIRA LA 08-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Sa desfasoare activitatea de control in dependenta functionala cu Directia de Audit Intern a Grupului si cu referire la principiile internationale de Audit Intern, in mod particular in ceea ce priveste: responsabilitatea, independenta, obiectivitatea, documentarea rezultatelor controalelor si confidentialitatea.
2. Sa controleze, prin intermediul inspectiilor si controalelor de la distanta, desfasurarea normala a activitatii institutiei bancare garantand respectarea dispozitiilor interne, normelor de Lege si de Supraveghere, indentificand eventuale incalcari ale normelor si procedurilor stabilite, si chiar efectuarea continua a evaluarii sistemelor de control intern.
3. Sa furnizeze Directiei Generale, Directiei de Sucursala si Directiei de Audit Intern a Grupului relatiile si informatiile despre activitatile de control, formuland propuneri de imbunatatire si de interventie in legatura cu activitatile inspectate.
4. Sa semnaleze Responsabililor unitatilor operative eventualele anomalii si nereguli intalnite in timpul efectuarii activitatii de control, care pot fi considerate utile pentru planificarea riscurilor, raporturilor cu clientela si administrarea resurselor.
5. Sa desfasoare activitati de coordonare si monitorizare a procedurilor prevazute de dispozitiile legale in materie de cunoastere a clientelei.
6. Sa transmita Modulul de Control la Directia de Audit Intern a Grupului, indicand inspectiile efectuate la distanta si observatiile sau motivatiile pentru eventuala neexecutare a celor prevazute.
7. Sa formuleze catre Directia de Audit Intern a Grupului propuneri de imbunatatire si modificari ale procedurilor si ale instrumentelor de control, in raport cu riscurile intalnite in desfasurarea activitatii.
8. Sa colaboreze, in ceea ce priveste controalele, cu Serviciul Organizare si cu celelalte functii bancare interesate de redactarea normei interne a institutiei.
9. Sa participe la intalnirile de lucru cu ocazia introducerii in Banca de noi produse si servicii, astfel incat sa se asigure conformitatea operativa cu dispozitiile legale si de supraveghere si cu principiile de control, furnizand sugestii in baza propriilor competente.
10. Sa utilizeze sistemul informatic pentru a efectua controalele la distanta si pentru pregatirea inspectiilor la fata locului, optimizand instrumentele informatice de monitorizare si control a riscurilor, in colaborare cu Serviciile competente ale institutiei bancare si ale Grupului.
11. Sa semnaleze cu urgenta eventualele grave nereguli catre Directia Generala, catre Directia Sucursalei si catre Directia de Audit Intern a Grupului.
12. Sa examineze reclamatiile din partea clientilor bancii, sa verifice cauzele care au determinat reclamatia si sa intocmeasca raspunsul dupa ce acesta se va comunica in prealabil Directiei Generale si Directiei de Audit Intern a Grupului.


CERINTE

- Capacitati de analiza a sistemului de control intern si eficientei functionarii acestuia;
- Abilitati de comunicare scrise si verbale;
- Capacitate de analiza si sinteza;
- Experienta de minimum 2 an pe pozitie similara sau 3 ani in domeniul bancar;
- Cunoasterea limbii engleze; limba italiana constituie un avantaj;
- Cunosterea reglematariilor BNR;
- Certificari in domeniu reprezita un avantaj (CIA, CISA sau ACCA).


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.