Asistenta clienti
Esti candidat? Cauta job
Locuri de munca

Vedeti candidatii cu cele mai bune rezultate la testul Myjob!

Statisticile despre testul de inteligenta Myjob va ajuta sa vedeti cum se pozitioneaza candidatii in clasament, cate persoane au rezolvat testul Myjob si, implicit, va permit sa evaluati cine sunt cei mai destepti candidati.

105904Teste rezolvate:

59210Rezultate publice:

46694Rezultate confidentiale:

Testele de inteligenta Myjob rezolvate pana acum

Testul de inteligenta Myjob a fost rezolvat de peste 100000 de candidati interesati sa isi testeze inteligenta verbala si cea logica-matematica si, totodata, sa se diferentieze prin rezultat.

Rezultatul de la testul de inteligenta Myjob va ajuta sa selectati mai rapid CV-urile primite si scoate in evidenta candidatii cu un potential mai mare. Totodata, faceti economie de timp in faza de recrutare, inlocuind testul similar de la interviu.

Clasamentul rezultatelor

Graficul de mai jos sintetizeaza rezultatele totale in cazul tuturor testelor de inteligenta si permite crearea unei viziuni complete asupra nivelului la care se situeaza cei care au rezolvat testul de inteligenta Myjob.

Topul testelor de inteligenta, vedeti cei mai buni candidati!

Clasamentul realizat in functie de rezultatele la testul de inteligenta Myjob va permite sa vedeti care sunt cele mai bune punctaje si cine le-a obtinut. Daca vreti sa vedeti top 20 cele mai bune rezultate in functie de localizare, selectati judetul dorit.

  • 1. 60 Candidat, -31 ani, Sibiu
  • 2. 60 Candidat, -25 ani, BUCURESTI
  • 3. 60 Candidat, -28 ani, BUCURESTI
  • 4. 60 Candidat, -55 ani, BUCURESTI
  • 5. 59 Candidat, 0 ani
  • 6. 59 Candidat, -45 ani, Bacau
  • 7. 59 Candidat, -37 ani, BUCURESTI

* Rezultatele de tipul "Candidat, 39 ani, Bacau" se refera la candidatii care au CV-ul si implicit rezultatul la test confidentiale.