| View previous topic :: Vizualizare topic urmator |
| Autor |
Mesaj |
frincu_mariana Site Admin

|
Posted: Thu Nov 16, 2006 10:22 am Posteaza subiect: Mesaje |
|
|
O bucurie este bine sa fie impartasita. Aici avem prilejul sa spunem si altora cand prietenilor nostri li se intampla ceva. A face urari este in egala masura bucurie pentru cel care primeste cat si pentru cel care ofera. Spuneti-ne si noua  |
|
| Back to top |
|
 |
frincu_mariana Site Admin

|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:46 am Posteaza subiect: ptr. otilia |
|
|
| Viata e frumoasa daca esti iubita si sa fii, daca esti sanatoasa si sa fii, daca ai noroc si sa ai, daca iti place ceea ce faci, si profesia ta sa iti aduca satisfactii!!! Prietenii sa-ti fie aproape la bine si mai ales la necazuri, dar sa te tii departe de asa ceva. |
|
| Back to top |
|
 |
Otilia Ozarchevici Moderator

|
Posted: Fri Nov 17, 2006 10:59 am Posteaza subiect: MULTUMESC! |
|
|
Multumesc mult. Stiu ca am prieteni si ca fac parte dintr-o echipa extraordinara Daca imi place ceea ce fac aici se datoreaza in primul rand colegilor... |
|
| Back to top |
|
 |
roxyd Nou venit

|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:25 am Posteaza subiect: La multi multi ani!!!!! pt. Otilia |
|
|
Sper din tot sufletul sa fie cea mai fericita zi a ta din anul acesta!! Sper sa te simti bine....si toate zilele care vor urma in viata ta sa fie cum iti doresti tu
Iti doresc tot ce-ti doresti tu
Si sa nu uiti ca exista pe lumea asta si oameni care te sustin, te inteleg si iti vor tot binele din lume.  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:38 am Posteaza subiect: |
|
|
Multumesc mult de tot pentru urari!
Si iti promit ca am sa incerc sa nu uit... Dar te rog sa ramai pe aici si sa imi amintesti cand e cazul... Stii tu de ce  |
|
| Back to top |
|
 |
Balaban Mihaela Nou venit

|
Posted: Sat Nov 18, 2006 2:19 pm Posteaza subiect: pentru Otilia |
|
|
La multi ani! Sa fii iubita, frumoasa si desteapta (de fapt sa fii asa cum esti tu acum ) |
|
| Back to top |
|
 |
andreea saulescu Nou venit

|
Posted: Sat Nov 18, 2006 9:47 pm Posteaza subiect: ptr otilia |
|
|
La multi ani!! Si de ziua ta iti doresc sa fii inconjurata de multa dragoste si prieteni adevarati!
Sa traiesti 1000 de ani iar noi sa-i numaram !! |
|
| Back to top |
|
 |
Paula Badascu Site Admin

|
Posted: Sun Nov 19, 2006 1:14 pm Posteaza subiect: Enigma ta |
|
|
gasisem o urare sweet online (doar nu credeai ca ma pricep la urari :lol: :lol: )
"La Multi Ani ! Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NOROC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si sa culegi o floare numita IUBIRE"
so sweet...now me
eu ti-as dori tarie, multa multa tarie si putere, that's because nu toti oamenii care iti spun...sa le zicem "chestii", le spun bine intentionati
Invata sa fii selectiva si inainte sa pui la suflet ceva, intai gandeste-te de la cine a venit, daca a venit de la un prieten, atunci e de bine, chiar daca iti zice o chestie nasoala, gandese-te ca i-a fost greu sa ti-o zica si poate a vrut sa te ajute, daca nu vine de la un prieten, nu-ti pierde timpul sa o intelegi, cu siguranta acea persoana nu are nici-o tangenta cu tine si nu are rost sa te consumi. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 20, 2006 12:11 pm Posteaza subiect: |
|
|
Eu va multumesc pentru ca suntem o echipa. |
|
| Back to top |
|
 |
laurentiu.cristescu Nou venit

|
Posted: Wed Nov 29, 2006 9:01 pm Posteaza subiect: |
|
|
Acum am accesat site-ul dumneavostra pentru prima oara si nu am reusit sa ma abtin sa nu las un reply la acest post. Nu vreau sa para ca spun despre echipa dumneavostra ca nu are profesionalism, insa ca persoana care intru pentru prima data pe site si vad in forum un subiect despre ziua unui membru al echipei, banuiesc, daca am inteles bine , ma face sa ma indoiesc serios de profesionalismul tuturor.
As vrea sa imi raspunda un membru al echipei ce interes prezinta pentru utilizatorii dumneavoastra ziua unei persoane care lucreaza pentru myjob?
In rest toate bune! Si pentru a fi in ton La multi ani!  |
|
| Back to top |
|
 |
Roxana Nou venit

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 9:55 am Posteaza subiect: |
|
|
Zilele de nastere prezinta interes pentru oricine.. tu nu ai zi de nastere? Nu primesti felicitari de la familie, prieteni, oamenii cu care lucrezi si care te pretuiesc??
Noi suntem o echipa si pentru noi conteaza lucrurile importate care se intampla in viata colegilor nostri.
P.S. apropo de profesionalism cand lucrezi in echipa nu poti fi profesionist doar tu....atunci nu mai este echipa!
Reusitele si succesul unui proiect se datoreaza profesionalismul echipei. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 9:55 am Posteaza subiect: |
|
|
Deoarece ziua mea a trecut de ceva timp, consider ca urarea de "La Multi Ani!" este adresata Echipei MyJob, mai ales ca se apropie Sarbatorile de Iarna.
Pentru a raspunde la intrebarea referitoare la utilitatea acestei sectiuni am cel putin doua argumente:
1. Utilizatorii site-ului au astfel ocazia sa afle ca MyJob inseamna si o echipa care are ca scop perfectionarea acestui seviciu. Pentru acest lucru dorim sa comunicam intr-un mod constructiv cu utilizatorii nostri acceptand si criticile atunci cand ele sunt justificate
2. Dorim sa oferim sugestii si exemple pentru alte echipe formate sau in curs de formare, pentru motivarea angajatilor. E ceva de genul " La noi functioneaza. Incercati si voi!".
Scopul acestui forum este sa comunicam! |
|
| Back to top |
|
 |
miniprice Master

|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:18 am Posteaza subiect: daca-i de mesaje..apai sa fie ...:) |
|
|
eu,as vrea pe langa cele dorite sa va adresez o singura intrebare:..primiti colindu'? ))..si n-am sa vin singur,asa ca...descuiati camarile,coborati nucile,merele,alea..alea...eu o sa-mi dreg glasul si o sa dau tonul corului urandu-va izbanzi si sanatate!Sa fie sfarsitul de an plin si roditor! |
|
| Back to top |
|
 |
|