consultant turism

avias transilvania

27-04-2017 | EXPIRA LA 27-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul va ocupa postul de Consultant de Turism si va raporta direct catre Directorul de Agentie.
Va rezerva, emite si factura bilete de autocar, de avion (IATA si low-cost), pachete turistice, cazari, asigurari medicale, servicii de rent a car etc.
Va prelua cererile de oferta alocate sau primite spontan si va mentine legatura cu potentialii clienti pe intreaga derulare a procesului de vanzare - prelucrare, rezervare, emitere, facturare, incasare, emitere documente de calatorie.
Va urma intocmai procedurile de lucru specifice activitatii desfasurate - semnarea de contracte cu turistii persoane fizice, respectarea prevederilor legale, precum si interne vis-a-vis de normele contabile si alte proceduri agreate si implementate in companie.
Va prelua si prelucra prompt ofertele si va contacta rapid clientii.


CERINTE

Ordonat, organizat, punctual.
Capabil sa respecte dead-line-urile.
Comunicativ, sociabil, usor integrabil in echipa.
Pro-activ.
Cunostinte relevante de geografie.
Cunoasterea limbii engleze - obligatoriu.
Reprezinta un avantaj cunostintele solide si relevante in operarea sistemelor de rezervari, specifice industriei turistice. (Iris Plus, EuroSite, Worldspan, ).
Cunoasterea limbii germane reprezinta un plus.


DESCRIEREA FIRMEI

Avias Transilvania Zalau este agentie de turism cu experienta de peste 15ani in turism si ticketing, punand la dispozitia clientilor nostri cele mai bune variante de calatorie si oferind o foarte mare gama de serviciii turistice, oriunde in lume.

Din anul 2014, prin obtinerea francizei TUI Travel Center, agentia a intrat in grupul marilor operatori de turism din lume si functioneaza in Zalau ca agentie specifica TUI TravelCenter.