Agent de turism experimentat

TERRA TOUR HOLIDAYS

10-06-2017 | EXPIRA LA 10-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sa ai mereu zambetul pe buze, nu uita lucram intr-un domeniu frumos, cu oameni fericiti, voiosi dornici sa achizitioneze serviciile cele mai bune, sigure si de incredere. Tu vei fi cel care le va prezenta, asa ca, te vom trimite sa cunosti destinatii noi (vei beneficia de info-trip-uri gratuite), vei cunoaste lumea intreaga si vei calatorii mult.

Ai si responsabilitati, bineinteles! vei fi direct responsabil de relatia cu clientului, te vei implica activ in gasirea unei variante de vacanta ideala pentru client.

Vei participa activ la toate actiunile noastre menite sa ne faca cat mai cunoscuti si sa mareasca portofoliul nostru de clienti.
Vrem sa stii ca noi toti avem spirit de intreprinzatori, asa ca, ne dorim ca si tu sa fii un performer.

Calificari necesare: Studii superioare de specialitate;
Sunt apreciate brevetele, certificarile si acreditarile in domeniu.
Experienta : minim 2 ani


CERINTE

Avem nevoie de tine sa identifici cat mai rapid nevoile unui client, iar pentru acesta trebuie sa cunosti foarte bine sistemele de rezervari partenere si paleta lor de produse. Ne bazam pe tine!

Bineinteles ca dorim sa obtin un profit cat mai mare si de aceea avem nevoie de abilitatile tale de comunicare si nu in ultimul rand de negociator, sa ai un spirit antreprenorial!

Ne dorim sa fii pasionat de pc, si la zi cu tehnologia care ne inconjoara, astfel incat sa poti petrece foarte mult timp pe facebook si instagram!


BENEFICII OFERITE

Cu noi ai posibilitatea reala de dezvoltare profesionala si personala. Te va intampina un mediu deschis, echipa noastra fiind mai mult decat bucuroasa sa iti ofere asistenta de care ai nevoie pentru a-ti atinge targetul.
Fiecare target depasit iti va aduce un bonus de100euro.
Sunt 8 target-uri pe luna !


DESCRIEREA FIRMEI

Paralela 45 Luxury este o agentie de prestigiu. Ofera turistilor servicii premium si complexe legate de petrecerea vacantei. Paralela 45 Luxury ofera pachete personalizate pentru vacante in tara si strainatate .