Consultant vanzari in telefonie mobila

Agress Business Group

12-02-2016 | EXPIRA LA 14-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

De ce ti-ai dori sa lucrezi la noi?
Pentru ca investim multa grija si atentie in colegii nostri, pe langa toata experienta acumulata, astfel incat si tu sa “primesti stafeta” pentru a ajunge la autonomie.
Pentru ca preocuparea noastra principala este ca tu sa ai rezultate, ajutandu-te sa asimilezi cele mai noi metode si tehnici de vanzare. Astfel, vei mentine un contact permanent cu superiorii si ceilalti colegi.
Pentru ca vei face parte dintr-un colectiv tanar, ce lucreaza aici cu drag si entuziasm, si stim bine cat de molipsitor este sa ai astfel de oameni in jurul tau.
La noi vei avea parte de multa interactiune de calitate cu clientii, colegii si superiorii.
Te vei ocupa de informarea clientilor si vanzarea serviciilor si produselor de telefonie mobila.


CERINTE

Pentru ca incurajam si sustinem gandirea “outside the box”, si daca si tu simti ca aceasta e ceea ce cauti si ca nu iti plac cliseele, atunci ne-am bucura foarte tare sa fii coleg cu noi.
Pe langa toate acestea, vei gasi un mediu de lucru in care pasiunea pentru oameni , dar si pentru tehnologie, se imbina cu creativitatea. In fiecare zi putem fi mai buni, asa ca haide sa “scriem istorie” in magazinele din Agress!


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul de firme Agress a luat nastere in 1997. De atunci si pana acum ne-am concentrat atentia pe dezvoltarea interna si externa, astfel incat sa ramanem un partener stabil si de incredere fata de toti cei care ne-au ales serviciile.

Punem foarte mult pret pe dezvoltarea personala si profesionala a oamenilor din echipa noastra. Pentru ca asta e singurul lucru care va face diferenta in viitor, indiferent de domeniul de activitate la care ne raportam.