Angajam Director Financiar

Briliant Security

12-04-2016 | EXPIRA LA 12-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati si sarcini:

Scopul general al postului :
Coordonarea si asigurarea intregii activitati de contabilitate primara si resurse umane

Obiectivele postului :
Coordonarea si asigurarea intregii activitati de contabilitate primara si resurse umane

Descrierea sarcinilor / atributiilor / activitatilor postului :
Coordoneaza intreaga activitate de contabilitate primara (Contracte, Facturi, Plati, Registru casa, Banca) si mentine legatura cu societate de contabilitate externa
Coordoneaza intreaga activitate de Resurse Umane (Interviuri, Angajari, Acte, Adeverinte, State de Plata, Plati Salarii) si mentine legatura cu societate de contabilitate externa
Opereaza zilnic toate operatiunile in ERP
Informeaza Conducerea de situatia incasarilor/platilor restante
Gestioneaza fluxul de numerar


CERINTE

Experienta in contabilitate minim 1-3 ani
Cunostinte operare aplicatii contabile


BENEFICII OFERITE

Se discuta in cadrul interviului


DESCRIEREA FIRMEI

Briliant Security face parte dintr-un grup de firme cu vechime de 10 ani pe piata din Romania in implementarea solutiilor de securitate video si a celor de incendiu.

Este o firma condusa de un grup de profesionisti cu o bogata experienta in activitatea de paza si protectie, ceea ce-i recomanda in elaborarea unor solutii profesionale pentru satisfacerea nevoilor de securitate. Aceasta presupune studiul obiectivelor pentru stabilirea gradului de risc, in urma raportului intocmidu-se un concept de securitate adecvat nevoilor reale de siguranta, pentru protejarea bunurilor, valorilor si a persoanelor.

Pentru eficientizarea prestatiilor in asigurarea securitatii obiectivelor noastre, Briliant Security va asigura personal selectionat, cu o conduita demna, instruit si pregatit sa rezolve operativ si eficient orice eveniment.