Specialist Marketing

DDSNet Europe

15-05-2015 | EXPIRA LA 17-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal:
- Identifica si contacteaza potentiali clienti in vederea remiterii ofertei, negocierii, incheierii si executarii contractelor comerciale;
- Prezinta si promoveaza produsele;
- Aplica strategia de vanzari pe clientii gestionati;
- Intocmeste rapoarte de vanzari;
- Urmareste cresterea vanzarilor pe zona alocata;
- Elaboreaza actiunile de marketing;
- Mentine si dezvolta relatiile cu clientii firmei;
- Analizeaza piata - concurenta, tendintele din piata;


CERINTE

- Experienta in vanzari;
- Studii medii/superioare;
- Cunostinte operare PC (Microsoft Word, Excel, Outlook);
- Competente foarte bune de comunicare si relationare cu clientii, atentie distributiva, atentie la detalii, capacitate rapida de luare de decizii;


BENEFICII OFERITE

- Telefon
- Laptop


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o echipa tanara dimanica, flexibila cu o atitudine orientata spre client, care va sta oricand la dispozitie pentru a transforma proiectele Dumneavoastra intr-un succes.

Infiintata in 2015, o companie tanara si ambitioasa care dispune de resurse complexe cu o vasta experienta in domeniul IT, creata din dorinta de a ridica stacheta serviciilor in Romania la standardele uzuale pentru economiile dezvoltate.

Misiunea noastra este de a asista companiile mici si mijlocii, din diverse domenii de activitate, in procesele de eficientizare a activitatii, de dezvoltare a afacerii prin identificarea si adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informatiei si a comunicarii prin oferirea de servicii integrate de consultanta, proiectare, furnizare, implementare si mentenanta in domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, e-mail). Indiferent daca este vorba despre un site personal sau un site business complex, DDSNet are solutia potrivita nevoilor dumneavoastra. Caracteristicile pachetelor noastre de gazduire si preturile competitive vorbesc de la sine.